Veronica Wallgren

Mot Rhodos
Vi kom hem från Åre i fredags kväll pch det kommer absolut komma bilder från fäviken. Det var en helt underbar upplevelse. Men det blev bara en snabb visit här hemma för idag åker vi till Rhodos.Underbara dagar vid ristafallen i Åre

Sponsrad Video: Försvarsmakten - Som vilket annat jobb som helst

Försvarsmaktens yrken skiljer sig verkligen ifrån de "vanliga" yrkena och deras verklighet. Med ett jobb i försvarsmakten gör du skillnad på ett annat sätt än vad de "vanliga" jobben gör. Jag tycker att deras reklamer är väldigt bra och tror verkligen att många för upp ögonen för yrkena inom försvarsmakten genom deras reklamer.

Jag är imponerad och tacksam för de som arbetar inom försvarsmakten. Jag hade aldrig klarat det, eller det är ingenting som passar mig. Jag har i och för sig aldrig testat så kanske inte ska uttrycka mig om den saken. Men jag är i alla fall glad att det finns människor som verkligen brinner för arbetet inom försvarsmakten och är verkligen tacksam för det. Tanken slog mig för många år sen att det hade varit kul att testat men jag har inte uthålligheten, styrkan eller psyket för det så därför tycker jag att det är bättre att människor som har allt det ska göra det. Alla passar ju till någonting eller hur? Är du sugen på att arbeta inom försvarsmakten tycker jag verkligen att du ska testa.

Detta är ett sponsrat inlägg