Veronica Wallgren

Mys på hög nivå


Fredag!
Kom nyss hem från jobbet och snön vräker ner för fullt här så det tog ett bra tag innan jag kom hem. Tror det nästan har snöat 1 decimeter och skall nog snöa lika mycket till så var försiktiga där ute! Känns skönt att denna veckan är slut, har haft fullt upp men det har varit en rolig vecka. Kul att komma ut och jobba lite.
 
Ikväll står fredagsmys på schemat, har varit sugen på lösgodis hela dagen. Blev det när alla barnen på förskolan pratade om vad de skulle ha till fredagsmys ikväll. Helgen kommer spenderas med först sambons syster med kille imorgon och sedan hem till pappa en sväng på söndag. En riktig familjehelg kan man säga.Mysigt.
 
Ha en trevlig fredag!
 
 
Dags att ta sig i träningskragen
Innan jul arrangerades det en tomtepromenad i området där jag bor som är en tipspromenad med massa julmys. Frågorna var väldigt svårare, kunde nog en eller två och gissade på resten. Tappade hakan när de hörde av sig några dagar senare att jag hade elva av tolv rätt och kommit på fjärde plats. Priset var då ett gymkort i en månad. Hur grymt är inte det som pris?
 
Var och aktiverade det igår oh börjar gälla på lördag så nu kan man inte smita undan. Träning för mig går i vågor. Ena stunden tränar jag mycket och andra stunden tränar jag ingenting alls. Så denna månaden blir en bra push till att börja träna. Det bästa är att kortet gäller på passen också, så har bokat in Les Mills Bodypump på lördag morgon. Perefekt sätt att starta helgen eller hur? Har aldrig testat Bodypump innan så det ska bli spännande, de har Bodystep som jag har testat innan och verkligen gillade så ska boka in det nästa vecka. Ser verkligen fram emot denna månaden.
 
Nu är det slut på att gömma sig för träningen. Detta ska förshoppningsvis pusha mig i rätt riktning så att jag fortsätter träna efter den månaden.