Veronica Wallgren

Helgen lider mot sitt slut
Hemkommen från dagens jobb och när man jobbar dagar, kväll och helger så känner man ingen skillnad på dagarna. När man jobbar helg är man ju vanligtvis ledig mitt i veckan så det blir som en helg istället. Så lördagarna och söndagarna känns som att det kan lika gärna vara en onsdag eller torsdag. Men det tar emot mer att jobba helg när sambon är ledig och man ska jobba hela helgen. Men nästa helg väntar en ledig helg tillsammans.
 
Imorgon väntar jobb igen så det blir en tidig kväll. Kommer avsluta denna dagen med flera avsnitt av serien Private Practice. Älskar Greys Anatomy som var tvungen att ge Private Practice en chans och nu har jag fasnat för den totalt. Så himla bra!
 
 
Välförtjänt avkoppling
Har haft världens oväder här idag och det var riktigt obehagligt ett tag. Det åtalade och blixtrade i ett par timmar. Är inte räds för det men tycker det är obehagligt. 

Sambon och en vän till honom har golftävling hela helgen så ikväll blir en lugn kväll med fotboll. Men innan dom kommer hem ska jag slänga mig i soffan och ta ett glas vin. 
Jobb helg
God morgon!

Uppe med tuppen och redo för jobb helg. Regnet vräker ner så passar perfekt att jobba. Det tar emot lite när det är fint väder att jobba på helgen. 

Nästa helg när jag är ledig önskar jag fint väder! Tänk om man kunde få önska väder....