Veronica Wallgren

En paus i pluggandet ledde till...
Har spenderat dagen med att förbereda mig inför vfun genom att göra klart mitt material jag ska använda och sedan skrivit lite. Men när jag var klar med det så kände jag mig väldigt rastlös vilket resulterade i storstädning av lägenheten och när jag var klar med det gjorde jag marmelad. Produktiv dag!

Lyser med min frånvaro
Hysterin i skolan har börjat lägga sig och en stor stress tyngd släpptes i måndags då tentan var gjord. Idag och imorgon är jag ledig och sen nästa vecka börjar starten av tre veckors praktik. Sen har jag nämnt tidigare att den här terminen måste vi blogga och därför blir det mindre i den här bloggen. Lite stressigt att hinna med två.
Sponsrad Video: The Acid Truth Take#2
Jag har alltid varit noggrann med mina tänder och fick för första gång ett hål förra året. Hade klarat mig i 23 år utan ett enda hål i tänderna vilket jag var väldigt nöjd med. Men jag har istället alltid haft problem med tandsten och har borstat tänderna väldigt hårt. Min tandläkaren har kallat mig en aggressiv tandborstare, hehe. Så tandköttet har nu börjat göra uppror och dragit sig uppåt vilket har gjort så att jag har fått ilningar i tänderna.
 
Jag har använt Sensodyn nu i snart ett halvår och börjar märka skillnad. Min tandläkare sa att det tar ett tag innan Sensodyn börjar göra "nytta" då det tar ett tag att bygga upp det här skyddet. Men jag är än så länge väldigt nöjd med tandkrämen. Sen har ju det en väldigt stor betydelse vad man äter och kosten påverkar tänderna mer än man tror. Var noga med era tänder och ta hand om dom. Min tandläkare sa även att vi som har problem med tandsten, om jag inte skulle ta bort det samt missköta mina tänder som till exempel att inte använda plackers, kommer jag börja tappa mina tänder när jag är runt 50 år. Och vem vill tappa tänder när man är 50 år?
 
 
Detta är ett sponsrat inlägg