Veronica Wallgren

Experiment Ensam - Avsnitt 4 - Nöjesfält
Har tidigare visat avsnitt av Markolios serie experiment ensam. Han har bland annat gått på stand up ensam för att prova på att göra saker ensam som man vanligtvis gör tillsammans med andra. Och i det här avsnittet besöker han en nöjespark ensam. Frågan är då är det roligare tillsammans med andra på ett nöjesfält? Fast i detta avsnittet är han helt ensam på hela nöjesfältet. Jag tycker att det hade varit roligt att testa. Det man irriterar sig mest på på nöjesfält tycker jag är köerna. När jag har varit på Liseberg får man oftast vänta en halv timma eller lite längre vid dom populära åkattraktionerna.
 
Marko är på Skara sommarland men det känns lite ensamt när han är på vattenparks delen på nöjesfältet. Dom pratar om att när dom där skratten och skriken som finns på nöjesfält försvinner känns det väldigt tomt och ensamt och det kan jag hålla med om.
 
 
Tycker synd om mig själv
Började veckan med världens förskylning och feber som har bestämt sig för att stanna så idag blir det att spendera resten av dagen i soffan.
 
 
En dag i Göteborg
Tåget tåg till Varberg stax efter nio imorse och mötte upp en klasskompis. Vi var fyra stycken klasskompisar som samåkte till Göteborg. I den här kursen ska vi besöka museum för att se hur vi kan göra det tillsammans med en barngrupp. Vi besöktetre museum och det blev lunch på hard rock. En riktigt mysig dag.
 
Den här terminen har vi även som uppgift att göra en portfolio och min portfolio är en blogg. Så vill ni veta vad som händer på förskollärarprogrammet termin sex samt mina tankar så hittar ni bloggen här.