Veronica Wallgren

God fortsättning!
Har haft en väldigt mysig jul och dagarna bara springer iväg. Ska jobba i mellandagarna men sen blir det lite ledigt igen. Det blir en kort vecka nästa vecka. December har bestått av flytt, julshopping och weekend med mina systrar och julfirande. Fullt upp men så himla mysigt. 


Lucia i år var väldigt mysig. Jag och mina systrar var i Jönköping och ett luciatåg kom in och sjöng vid hotellfrukosten. Då kom julkänslan och det var verkligen en perfekt start på julen :) 
Nyinflyttade
Nu har vi flyttat in i huset på riktigt. Vi har kört många lass i ett par veckor nu men igår körde vi sista lasset och sov första natten i huset igår och det känns verkligen underbart. Dock blev det inte mycket sömn, man låg och tänkte och lyssnade på alla nya ljud. Det tar nog ett tag innan det känns som hemma men det känns väldigt bra. Vi har börjat komma i ordning så smått men det ser ut som ett flyttkaos. Men det ska det ju göra. Vi känner att vi kommer stormtrivas och älskar att vara i huset och packa upp och gå där och pilla.