Veronica Wallgren

Sponsrad Video: Premiär 13 februari - FIFTY SHADES OF GREY
Som jag längtar! Jag och tre tjejer till skall tillsammans gå och se filmen på bio den 13e februari och längtar något väldigt mycket. Trailern släppets ju ganska tidigt och så fort jag såg den började längta ännu mer. Men det har ju släppts lite nya klipp under tiden och den verkar väldigt bra. Åldersgränsen är ju femton och det tycker jag är jätte bra. För om de tar bort för mycket försvinner ju i stort sett allt vad historien består av så jag hoppas att man inte blir besviken för min förväntningar är höga.
 
Jag läste inte böckerna förrän först i somras och de flesta jag känner hade redan läst dem och älskade dem. Det har inte varit böcker som har lockat men jag tänkte i somras att jaja jag får väl läsa dem och se vad alla pratar om. Jag fastnade helt och läste ut dem tre böckerna på 1,5 vecka och älskade dem. Dom är ju som sagt speciella men den har sån fin historia bakom och relationen mellan Christian och Ana. Nej det ska bli jätte kul att se den på bio. Snart bara en vecka kvar och längtar galet mycket!
 
 
Detta är ett sponsrat inlägg
Förskolepodden
Jag och två klasskompisar har startade en podcast förra året och i den diskuterar vi utbildningen och förskolläraryrket. Vi startade upp podcasten inför en uppgift i skolan där vi skulle använda oss av digitala verktyg och vi alla valde blogg. Men i bloggen ville vi även dela med oss av våra gruppdiskussioner och därför valde vi att starta upp en podcast. Den kommer fortsätta även nu efter den uppgiften då vi har hittat en metod vi älskar och inte vill sluta med. Vi har fått mycket positiv respons och önskemål om att vi ska fortsätta och det tänker vi verkligen göra. Nästa avsnitt kommer komma i slutet av nästa vecka. Vi finns på youtube och på facebook och det är bara att söka på Förskolepodden.
 
 
 
Myskänsla
Det jag älskar med vintern är snö. Det finns ingenting mysigare än snö och i år har vi knappt fått någon snö. Jag kan inte förklara men att titta ut och se snö gör mig lite gladare. Så även om vi bara har pytte lite snö som är borta om ett par dagar så ska jag njuta. Fast njuta inomhus för har en förkylning som har bestämt sig för att stanna så ska försöka brottas med den. Så det blir en lugn dag med skolarbete hemifrån och filmmys.