Veronica Wallgren

Day 1
God morgon! Idag väntar första dagen på sista terminen. I juni tar jag examen och gud vad jag längtar! Idag står kursintroduktion och föreläsning på schemat. Apollos bästa familjehotell
Jag och min sambos senaste semestrar har burit iväg till Grekland och de grekiska öarna. För två år sen var vi på Kreta och förra året var vi på Rhodos. Vi älskar Grekland, det är så himla fint och öarna går inte att jämföra. Och maten den är helt underbar! Både gångerna har vi valt att åka charter och jag tycker det är väldigt bekvämt att åka charter. Bara sånna saker som transfer ör bekvämt, jo visst det är lätt med taxi men det hör liksom till på något sätt. Sen med charter finns det oftast någon från resebyrån på hotellet. Om inte så besöker det hotellet varje dag eller några dagar under veckan för att finnas där ifall det är någonting man undrar över.
 
Om man sedan har barn så tycker jag att det är perfekt att åka till familjehotellen som finns. Det har oftast barnklubb och massa aktiviteter. Jag har bott på familjehotell både på Cypern och Kreta när jag var mycket yngre och jag kommer ihåg att jag och mina syskon älskade det. Det fanns massor aktivteter om man inte ville sola. Jag var nog runt en 10 eller tolv år gammal då och vad jag minns så var det väldigt roligt. Väldigt engagerad personal som gjorde allt för man skulle trivas. Kika in videon ovan från Apollo, det lockar en verkligen till att åka till Grekland. Och ni kommer inte bli besvikna!
 

Det här är ett sponsrat inlägg
Sista terminen
I veckan registrerade jag mig på sista terminen av utbildningen. Sista terminen! Herregud vad konstig det känns att säga. Så himla konstigt men så himla härligt. Känslan går inte riktigt att beskriva. 3.5år av slit,tårar och många skratt lider mot sitt slut.