Veronica Wallgren

Ledig onsdag
Är ledig idag men har varit inne på jobbet för ett möte så känns inte riktigt som en helt ledig dag. Men men nu har jag i alla fall resten av dagen ledig och ska bara njuta av att vara ledig. Beställde den senaste fifty shades of grey boken som är skriven ur Christians perspektiv och har kommit halvvägs så tänkte att den ska få förgylla min lediga dag. Älskar verkligen dom böckerna men den här märker man med en gång att den skiljer som från de andra med tanke på att här läser du Christians tankar och det var många gånger när jag läste de böckerna som är skriva ur Anastacias perspektiv om hur Christian tänkte och kände. Denna boken är ju egentligenbara första boken av Grey serien och vet inte om det kommer komma fler. Man kan ju alltid hoppas men jag tror inte det kommer bli fler böcker.
 
 
Sponsrad Video: Lyrik på buss 73 #medsamladkraft
I mars började Vattenfall ladda en buss med el i Stockholm och allt sånt buller och oväsen som kommer från bussens motor osv försvann och det blev helt tyst inne i bussen. Sex stycken författare blev inbjudna för att högläsa på bussen och läste för resenärerna medans bussen åkte. Jag tycker själv att det hade varit väldigt mysigt att åka buss samtidigt som att exempelvis få höra Sigge Eklund läsa ur sin bok när man är på väg till jobbet eller skolan. Väldigt rolig idé och har sett reklamen på tv flera gånger.
 
Tycker det är otroligt bra att vi har kommit dit att bussar kan börja köras med el. Tänk alla avgaser som minskar och speciellt i storstäder som Stockholm och Göteborg är det galet mycket avgaser och tänk vilken skillnaden det skulle bli för miljön om bussarna börjar gå på el istället. Luften blir renare och friskare och utsläppen minskar.
 
 
Detta är ett sponsrat inlägg
Imorgon så!
Idag lämnas examensarbetet in och imorgon tar jag examen. Herregud vad konstigt det känns. 3,5 år på högskolan som avslutas och ett nytt kapitlet startar. Märklig känsla men det känns verklien helt underbart. Blod, svett, tårar ligger bakom vårt arbete och väldigt många blandade känslor lämnar man bakom sig. Men den största tiden av dessa åren är fyllda men många skratt och många fina stunder med de klasskamrater jag kommit närmst.