Veronica Wallgren

Så fort man slappnar av
Varför är det så att så fort man börjar slappan av så blir man sjuk? Det är inte lika mycket med examensarbetet nu då vi har seminarie på torsdag och arbetet ska i stort sett vara klart. Vi lämnade ifrån oss det i torsdags och har fram tills på torsdag att läsa andra arbeten. Vi ska tex opponera på ett arbetet och sen behöver vi kunna vårt arbete utantill. Så det blir att läsa hemma men det kan man ju lägga upp lite som man vill.
 
Men i alla fall kände i söndags kväll att jag kände mig lite hängig och vaknade upp igår med halsont som kändes som att svälja glasbitar. Det kändes okej under dagen men när jag kom hem somnade jag på soffan och mådde mycket sämre. Vaöde att inte lägga mig tillgänglig för jobb idag och bara sova för att känna mig bättre. Kan inte vara sjuk nu. Ska till jobbet imorogn och vara med på deras planering, semineriet på torsdag som man absolut inte får missa och sumemrburst fredag och lördag. Så lägger idag på att bara vila och ta det lugnt. Efter dom senaste veckorna känner jag att jag verkligen behöver det. Så dagen kommer spenderas i soffan men att läsa vårt examensarbete och titta på tv serier. Förkylningen har blivit vrre och känner mig febrig så idag står bara vila på schemat.
 
 
Sponsrad Video: "Pantat" med Erik & Mackan
För ett tag sen så tyckte jag att Ö&B reklamerna var riktigt roliga. Ni vet med den där killen vars skämt var lite som Göteborgsskämt och jag tyckte dom var riktigt rolig. Vissa tyckte dom var dålig och andra tyckte dom var jätte bra. Men det är sånna reklamer man kommer ihåg. En reklam man kommer ihåg har antingen varit rolig eller bra, helt enkelt stuckit ut på något sätt och blivit ihågkommen.
 
Den senaste Ö&B reklamen med Erik och Mackan tycker jag är riktigt rolig. Jag har inte riktigt koll på vem som är vem men en av dom har tatuerat in en streckkod på armen och använder denna streckkoden vid pantning av flaskor mm för att fuska. Han stoppar in armen i pantningsmaskinen och streckkoden scannas om och om igen och till slut kommer en väktare och frågar vad de håller på med. Och den ena skyller på den andra och det är bara en som följer med väktaren. Väldigt rolig reklam.
 


Detta är ett sponsrat inlägg
Summerburst 2015
Nästa vecka väntar Summerburst och är första gången för mig och gud vad jag längtar. Ska gå tillsammans med ett par kompisar och kommer bli galet roligt. Tycker att artisterna som kommer är grymma och älskar deras musik så kommer bli en galet rolig helg! Det är så himla många bra som är med men de jag ser fram emot mest är Martin Garrix, avicii, axwell - ingrosso. Martin Garrix är storfavoriten för mig men det är riktigt bra artister som det kommer bli grymt. Det enda vi får hoppas på nu är att regnet inte har bestämt sig att vara med på festen.