Veronica Wallgren

Lördagsmys
Sambon jobbar ikväll så jag beger mig till en vän som bor i närheten. Hon fick barn i slutet på december så det blir bebismys och massa bebisprat. En väldigt mysig lördag. Är väldigt roligt att ha en vän som bor nära som precis har fått barn, kommer bli många härliga barnvagns promenader tillsammans. Hoppas ni alla får en trevlig lördagkväll!Miniväxter
Minikrukväxter är så himla söta så kunde inte låta bli sist jag var på blomsterlandet. Sen så har vi sol i vardagsrummet på ena sidan hela dagen så vi behöver växter som tål stark sol och mycket sol vilket dessa växter gör. Så det är verkligen ett tips till er som har växter som bara dör för de står i stark sol hela tiden. Dessa växterna är tåliga och klarar sig länge och hur fint är det inte med minikaktusar?
 
 
Summering av april

Månadens färg: Vissa stunder känns det som att våren har kommit och vissa stunder känns det som att våren försvann men jag älskar alla färger som har dykt upp i trädgården. Alla fina blommor som sprider glädje genom dess färg.

Månadens citat: Behåller förra månadens citat "Det närmar sig med stormsteg". Bf närmar sig med stormsteg och har nu elva dagar kvar till bf. Känns helt galet och fantastiskt på samma gång.

Månadens favorithändelse: Var i mitten av april på familjerätten och skrev faderskappapperna tillsammans med min sambo. Det är verkligen skönt att få gjort det innan samt att min sambo uttryckte att det var väldigt skönt för honom att få papperna skrivna då du som partner inte står med någonstans att du är förälder till barnet förrän papperna är skrivna.

Vi har även packat BB väskan vilket känns som en väldigt stor händelse samt att barnvagnen äntligen har kommit. Denna månaden har bestått av många härliga händelser.

Sen var vi även i Helsingborg för ett par veckor sedan och firade min pappa som fyllde 65. Det var jag och min systrar med respektive plus min pappa och det var en fantastiskt mysig helg.
 

Månadens detalj: Är även som månadens färg, alla fantastiska blommor som har börjat dyka upp i trädgården som gör att det känns som att våren är här.

Månadens accessoar: Ett halsband jag fick av min svägerska i början av graviditeten. Det har använts flitigt nu den sista tiden. Jag har haft det i väskan varje dag fram tills jag gick hem från jobbet på gravidpenning och har det på mig nästan varje dag. Det är mitt turhalsband därav har jag haft det i väskan när jag inte har haft det på mig, jag är lite vidskeplig av mig. Jag fick en rosa napp av en vän som jag har hängt på halsbandet så halsbandet har fyllts på.

 

Månadens låt: Denna månaden har jag lyssnat flitigt på Alessos senaste låt I Wanna Know. Härlig låt som ger flashbacks till Summerburst förra året.

Månadens projekt: Projekt kanske man inte ska kalla det men är inne i ett flow nu när det kommer till bakning och matlagning. Tycker det är så himla roligt och det är nog min mentala förberedelse inför förlossningen.