Veronica Wallgren

Tourn
En sak man stöter på så fort man loggar in på sin blogg här på blogg.se är om man vill koppla sin blogg till Tourn. Tourn är ett företag som representerar andra företag som vill använda sig av bloggare för att tipsa om deras produkter. Du skriver alltså sponsrade inlägg. Det kan vara allt från att tipsa om ett visst företag och deras produkter till färdiga kollage med exempelvis kläder som du ska tipsa om. Du får betalt för det du tipsar om och det finns inlägg där du får betalt per inlägg och i kollagen får du betalt per klick men du kan även välja att blogga om olika företag där du också får betalt per klick.
 
Du väljer själv vilka kampanjer du vill ansöka till vilket jag tycker är superbra. Du väljer alltså själv vad det är som du vill tipsa om och jag väljer att tipsa om det jag finner intressant för min blogg och mina läsare. Tourn är helt lagligt och skatt och avgifter betalas och du får den utbetalning när du har passerat 500kr. Det är även tydligt utskrivet att du ska skriva att det är sponsrade inlägg du skriver då du gör reklam för olika företag. Jag tycker det är oerhör roligt att blogga och dela med mig av mina tankar och idéer och tycker att det är roligt med lite extra klirr i kassan. Sen ser jag det också som ett stort plus att kunna dela med mig till mina läser om det jag tycker om samt att snart är jag hemma och är mammaledig och ser det som ett plus att få lite extra klirr i kassan för att tipsa om saker jag tycker om.
 
Om du har blogg.se kan du välja att koppla till Tourn via startsidan när du har loggat in på blogg.se men du kan också registrera dig på Tourn.se.
 
 
 
 
Nytt till bebisen
Var på kappahl i lördags och använde mina värdecheckar jag fick från vi föräldrars gravidpaket. Newbie är min favorit kollektion bland barn kläder och hade kunnat köpa hur mycket som helst. Newbie har mycket könsneutrala kläder vilket jag tycker är super bra. Vi har som sagt valt att inte ta reda på barnets kön så vi väljer att köpa könsneutrala kläder nu och sen kommer det blir mer andra kläder efter förlossningen. 

I lördags blev det en vit body med stjärnor på och en vit Hood tröja från newbie. Hoodtröjan är perfekt när det är lite kyligare. Även om bebisen är beräknad i maj vet man inte hur vädret kommer bli samt i sommar. Måndag
Helgerna rusar förbi och önskar att helgen var tre dagar men vardagarna går galet fort dom med. En ny vecka med jobb väntar och på torsdag är första tillfället i föräldrautbildningen och längtar verkligen. Det är så mysigt att gå till mvc och att komma igång med föräldrautbildningen, man känner verkligen att man närmar sig med stormsteg. Det är även kul att träffa blivande föräldrar och diskutera tankar kring graviditeten och vad som väntar. Idag väntar en lång dag på jobbet då direkt efter jag slutar har vi personalmöte så är inte hemma förrän ikväll.
 
Inatt gick oscarsgalan och hade gärna sett den men det blir alldeles för sen tom man ska börja jobba klockan sju. Såg nu på morgonen att Alicia Vikander vann en oscars för rollen i The Danish Girl Hur coolt är inte det? Ska försöka se hela oscarsgalan i veckan men ni kan se Alicias tacktal här nedanför.