Veronica Wallgren

Babybox Lloyds Apotek
Det finns ett flertal babyboxar med gåvor från olika apotek och företag som då erbjuder prover på olika produkter. Jag tycker det är jätte bra med dessa babyboxar då man får testa de olika produkterna för att se vilken eller vilka man tycker om bäst. De babyboxarna jag kommer skriva om här i bloggen är gratis och den första är babyboxen från Lloyds Apotek. Jag har beställt den via babybox (klicka på länken för att komma till babybox hemsida) och babybox erbjuder två boxar, den ena hämtas ut på Lloyds apotek och den andra hämtar du ut på babyproffsen eller får den hemskickad. Det är alltså två olika boxar, men idag var jag och hämtade babyboxen från Lloyds Apotek. När du gör beställningen på babybox hemsida får du en kod och den koden behöver du för att kunna hämta ut babyboxen. Tycker att utseendet på Lloyds Apoteks babybox var super gulligt.
 
 
Babyboxen från Lloyds Apotek innehåll (innehållet i boxarna varierar)
 • Doftfria babyservetter från Lloyds Pharmacy
 • Anti-Age Firming Day Cream från L300
 • Oparfymerat tvättmedel från Tvättex
 • Microfiberdukar som samlar in överskottsfärg som frigörs i tvättvattnet från Dr.Beckman
 • Öronproppar från SwedSafe
 • Calendula Nappy Change Cream (zinksalva som som vårdar och skyddar den känsliga huden i blöjområdet) från Weleda
 • Amningsinlägg från Lansinoh
 • Amningskräm från Lansinoh
 • 50kr rabatt vid köp av två valfria Lansinoh produkter från Lansinoh
 • Stenkullavatten från Lloyds Apotek
 • Kostnadsfri babykonsulation hos Lloyds Apotek
 • Tidningen Vi Föräldrar - vänta barn
Välkommen vecka 26
 
Dagarna och veckorna bara flyger fram och nu känner man på "riktigt" att det börjar närma sig. Idag har vi varit hos barnmorskan och allt såg bra ut men det tog lite tid att få fram hjärtljudet på bebisen. Men det handlar ju om att den rör sig mycket och inte ligger i ett bra läge för att lyssna på hjärtat. Och när tiden gick och dom fortfarande inte hade hittat det kände jag oron och tårarna började rinna. Jag visste att det inte var någon fara med tanke på att min barnmorska förklarade väldigt tydöigt och bra allt annat som hördes så jag visste ju att bebisen hade det bra där inne. Men det hjälpte inte att höra det för det man vill höra då är hjärtljudet. Tiden gick och min barnmorska kallade in en annan barnmorska och fick efter en kort stund fram hjärtljudet och då kunde jag slappna av igen. Man är så fruktansvärt känslig och skör som man gravid. Det är ens barn det handlar om och det finns ingenting viktigare än att ens barn skall må bra.
 
Vi bokade in tider in i det sista, föräldragrupp och välja bb och nu känns allt väldigt verklihgt. I alla fall när barnmorskan frågade vilket bb vi ville välja. Eftersom vi bor i Falkenberg och Falkenberg inte har någon förlossning eller bb kan man välja antingen Varberg eller Halmstad som har det. Dagarna knallar på och nu känns det verkligen som att man närmar sig.
 
Pinchos
Igårkväll hade jag och sambon bokat bord på Pinchos i Halmstad. Pinchos finns i flera städer och jag och mina systrar besökte Pinchos i Jönköping när vi var där strax innan jul. Då var det första gången jag besökte Pinchos och tyckte verkligen om det så tipsade sambon om det. Pinchos är en restaurang som är lite annorlunda kan man säga. Det är inte den där typiska restaurangen. Det är en tapasrestaurang där all beställning går genom telefonen, både mat och dryck. Du trycker i det du vill ha och hämtar det själv. Du får en notis när din dryck finns att hämta och du hämtar den då i barnen. Du får även en notis när maten och klar och hämtar den då i luckan i köket.
 
Inredningen är cirkusinspirerad och väggarna går i vitt och rött med tavlor på clowner. Det är mer en upplevelse än bara ett restaurangbesök, väldigt speciellt men jag gillar att det finns restauranger som sticker ut. När du kommer går en servitör/servitris igenom konecptet ifall du inte besökt Pinchos tidigare. Du får en ask med popcorn och du börjar gå igenom menyn. Pinchos har en app så all beställning går genom appen. Ett plus är att det finns bilder på all mat och dryck och du kan beställa det som du tycker ser gott ut. Jag rekommenderar det verkligen. God mat och roligt koncept!