Veronica Wallgren

Påväg hem

Har spenderat helgen hos min äldsta syster och firat hennes sambo som fyllde 30. Det var första natten för Eric någon annstans, han har ju bara sovit hemma. Man vet ju aldrig hur natten blir vare sig man är hemma eller sover någon annanstans. Men natten har varit jätte bra och har varit en av de bästa nätterna på länge. Han vaknade bara en gång i natt och sov till nio så det har varit en riktig "lyx" natt. Tycker det är bra för Eric att man sover någon annstans ibland för att det ska bli lättare för honom när han blir större om han inte bara har sovit hemma. Det blir nog lättare då om någon ska passa honom och han då kan sova över.

Det är verkligen skillnad på att åka iväg med barn än innan när det bara var jag och sambon. Det blir väldigt mycket packning och man går igenom allt flera gånger så man inte har glömt någonting. Och man tänker alla saker som kan hända så att man har det som behövs. När man packar för en helg eller bara vara borta över dagen känns det som man packar för att vara iväg en vecka. När vi kommer hem ska sambon jobba några timmar så för mig och Eric blir det söndagsmys <3

Pysselkväll

Nu när korten har kommit är det dags att börja uppdatera Erics bok och sätta in lite foton.

Fredag

Idag har jag en fixa dag här hemma och gör lite sånt som jag har tänkt göra länge men inte blivit gjort. Har satt upp lie foton på Eric på väggen. Vi framkallade och förstorade lite foton för ett tag sen och köpte ramar i början på veckan så nu börjar det komma upp lite foton. Några ramar till behövs men dom korten vet vi inte än vart vi ska ha men när vi har hittat ett bra ställe för resten av förstoringarna ska jag köpa fler ramar. Köpte även honeycombs till Erics rum som ska sättas upp i taket. Älskar att vara inne och fixa på hans rum.

En kompis med familj var här och hälsade på Eric. Hon hade inte träffat Eric än så det var verkligen mysigt. Han fick ett bar superfina byxor från newbie (min sambo älskar att fiska, därav fiskar ;)), en ljuslykta och en nalle.