Veronica Wallgren

Torsdag och BVC besök

Imorse var det dags att åka till BVC och Eric växer så det knakar och denna gången var det läkarträff och hon kollade bland annat hans rörlighet och allt såg bra ut. Men precis innan vi skulle gå in på BVC somnade Eric och när man kommer in på BVC så ska man ju ta upp honom och klä av honom för han ska vägas så han fick ju inte sovit någonting och sen efter det så förstördes hela dagen med sömn och han har sovit lite stunder då och då men inga längre stunder och ätit lite men ofta. Så BVC besöket förstörde hela hans dagsrytm.

I eftermiddags kom mina ena syster och en kompis och vi har ätit middag och bara myst. De åkte för en liten stund sen och vi har alltid så mysigt och roligt när vi ses. Vi skrattar så mycket så man nästan får kramp i käkarna. Hoppas att Eric kommer till ro snart efter denna dagen och somnar så får vi hoppas att hans rutin/rytm är tillbaka imorgon.

Babybox Apoteksgruppen
Jag har skrivit om flera babyboxar jag har hämtat ut under graviditeten och jag fick ett mail av Apoteksgruppen härom dagen att jag inte hade hämtat ut min babybox så valde att åka och göra det. Vi har inget Apoteksgruppen i närheten så passade på att göra det när vi var i Ullared. Denna babyboxen är också gratis och du bestälelr boxen här som du sedan hämtar ut på Apoteksgruppen.
 
 
Boxens innehåll
 • En blöja i storlek 1 från Pampers
 • Haklapp från TryggHansa
 • Napp från MAM
 • Oparfymerat Badskum från Apoteksgruppen
 • Topp till tå Mild rengöring för baby från Dialon Baby
 • Reparerande kräm för irriterad och känslig hud från Dialon Baby
 • Alfons smarta tandkräm från Alfons Åberg
 • Tidningen Vänta Barn Vi Föräldrar
 • Erbjudande från Goboken
 • De första sex åren - en guide för föräldrar om feber och smärta från alvedon
 • Broschyr från Dialon Baby
 • Goda råd när ditt barn ska vaccineras från Orifarm
Konstant doft av kräk
Någonting som jag tycker är lite komiskt är hur länge man känner sig fräsch efter man har duschat. Jag tycker att jag luktar kräk hela tiden och man vänjer sig och man vet att det är typ så man luktar nu och för mig gör det ingenting. Min nya parfymdoft är bebiskräk, haha och det får det så gärna vara. Igår jobbade sambon och precis efter han hade åkt kräktes Eric i mitt hår och det komiska var att jag har nästan alltid uppsatt hår för jag har så tjockt hår och det blir så varmt under sommaren att ha det nedsläppt men igår valde jag att ha det nedsläppt och jo då kräks Eric i håret. Och sambon var ju som sagt på jobbet så man får bara sätta upp håret och gå med kräk i håret hela dagen och sambon slutade vid midnatt och då är det inte direkt som att man går upp ur sängen när man har somnat och duschar.
 
Men imorse när Eric hade fått mat och låg och myste med sambon i sängen gick jag och duschade och tvättade håret. Sen efter den stund var det dags för mat igen och vad händer då, jo Eric kräks på mig och där försvann min känsla av att det är så härligt att känna sig nyduschad, den känslan satt nog i i max 20 minuter och jag hade då bara linne och trosor på mig och hade kräktes över linnet och bröstet och håret var uppsatt så det klarade sig. Men det komiska i det hela är sen när jag hade gjort mig i ordning och klätt på mig och har Eric i famnen bajsar han och man hör att det är väldigt mycket och när jag lägger honom på skötbordet upptäcker jag att det har läckt ut ur blöjan och tittar då på mina kläder och vad ser jag då? Jo han har bajsat på mina byxor, haha.
 
Många dagar känner man sig oerhört ofräsch, man luktar kräk, har kräkfläckar på kläderna, läcker mjölk och har mjölkfläckar på kläder osv. Men man tänker inte så mycket på det längre och man vänjer sig vid att gå med kräk i håret och vi tackar för hårband ;) Att lukta kräk och känna sig lite ofräsch hör till och det gör mig absolut ingenting.