Veronica Wallgren

Välkommen vecka 35
Idag går jag in i vecka 35 och känns helt galet, idag är det fem veckor kvar till bf och det känns som sagt helt galet att det närmar sig. Att snart får vi träffa vår efterlängtade bebis och det är nästan så det känns overkligt på något sätt. 

Att jobba heltid sätter sina spår. Jag är helt slut i kroppen och i huvudet och känner mig helt färdig när jag kommer hem från jobbet. Jag jobbar bara nästa vecka också innan jag går hem på gravidpenning och det känns verkligen skönt. Kroppen och hjärnan behöver verkligen det, trappa ner och ta det lugnt. Den berömda halsbrännan har jag haft i ett par veckor men den ökar mer och mer och vissa dagar märks den knappt av medan andra dagar sitter den i hela dagar och jag vaknar av det på nätterna. Det märks tydligt nu att bebisen har mindre plats och man känner rörelserna tydligare och oftare vilket är fantastiskt mysigt. 

Barnets utveckling
Fostret är nu ca 44cm från huvud till fot och väger ca 2,38kg i början av veckan och cirka 2,56kg vid veckans slut. Det centrala nervsystemet är snart klart och matsmältningsapparaten är nästan färdigutvecklad. Barnet forsätter att lägga på sig vikt och fyller nu nästan ut hela livmodern. Barnet har oftast lagt sig nu med huvudet nedåt. Torsdag
God morgon!

Veckorna går i ett och nu är det bara två arbetsdagar kvar innan det är helg igen. Någon mer än jag som tycker att veckorna springer idag? Och imorgon är det redan den 1e april och det känns underbart att våren har har kommit och att vi har hela den och sommaren framför oss. Det här är min favorittid på året, man har allt det härliga framför sig. Mot det gula varuhuset
Nyss hemkommen från jobbet och inväntar sambon för att bege oss till Gekås. Vi bor ungefär 15-20minuters bilväg från Gekås så vi åker dit med jämna mellanrum. Ska köpa skötbädd och skötbäddsöverdrag till skötbordet på nedervåningen och lite annat smått och gott som börjar ta slut här hemma.