Veronica Wallgren

Mysigaste tiden på året

Jag har ingen favoritårstid utan tycker att alla årstider har sin charm. Men den här perioden på året tycker jag är den allra mysigaste. Alla ljusstakar och julstjärnor skapar sån mysig stämning och kombinationen av kylan, ljusstakarna och stjärnorna och adventafika så som glögg, pepparkakor osv är något av det bästa. Även om det är tråkigt att det mörknar fort njuter jag verkligen av mörkret för då är det dags att tända ljusstakar och stjärnor och mysfaktorn höjs till tusen.

Sponsrad Video: Finns det några snälla barn här?
Jag och sambon pratade senast igår om hur lyckligt lottade vi är och hur bra vi har det och att vi är så oerhört tacksamma för att vi har varandra och är friska.Sen vi fick Eric tar vi ingenting för givet och även om man var tacksam innan vi fick honom har man blivit ännu mer tacksam nu och blivit mer uppmärksam på hur bra vi har det och hur oerhört tacksamma vi är. Nu när julen närmar sig och vi firar jul för första gången som tre tänker man ännu mer på dom som inte har det lika bra som vi. Alla ska ha möjlighet ha det lika bra som vi, vara friska, vara älskade och ha en ljus framtid framför sig.
 
Ingen har väl missat ICA reklamerna och deras blanding av underbar humor blandat med fantastiska budskap. Och den senaste ICA reklamen är tillägnad Childhood. Childhood hjälper utsatta barn i Sverige och runt om i världen och tillsammans kan vi hjälpa Childhood i deras arbete så att barnen får det bättre.
 
"Där det inte finns några snälla vuxna vill Childhood finnas".
 
Jag älskar det citat och tillsammans kan vi göra deras framtid ljusare. Och jag vet att flera tänker att jag har inte råd att skänka pengar. Men det lilla gör skillnad och nu när du köper utvalda varor hos ICA skänker du pengar till Childhood och gör så att barnen får det bättre. När du köper varor som exempelvis morötter, kyckling, plommontomater eller saffran skänker du pengar till Childhood. Hur bra är inte det? Varför inte lägga några kronor extra på dessa varor istället och bidra till att barnen får det bättre.
 
"Du kan göra skillnad och det lilla gör stor skillnad"
 
ICA har även en instagramkampanj tillsammans med Childhood och när du tar ett kort på ditt saffransbak och publicerar det med hashtagen #merdegtillungarna så skänker ICA 25kr till Childhood för varje bild upp till 50 000kr.
 
Så glöm inte att tagga ditt saffransbak!"Detta är ett sponsrat inlägg"
Bra start på dagen

God morgon!

Natten har varit helt okej men det är ändå mycket bättre än vad det har varit. Så nu vågar man tro att den onda cirkeln är på väg att försvinna. Och när Eric vaknar och vill gå upp vid halv åtta brukar jag hämta över honom och lägga honom i våran säng så kan man ligga och dra sig lite. Innan var Eric lite segstartad på morgonen och kunde inland somna om en stund men inte längre. Han vaknar alltid på strålande humör och man vaknar av att han ligger och pratar och skrattar. Och när vi flyttar över honom till våran säng vill han gärna leka och busa och det är verkligen mysigt.

Eric har precis sovit sin förmiddagslur och då passade jag på att ta en stund på crosstrainern. Sambons syster har en crosstrainer hemma och jag kommer ihåg att jag sa till sambon när jag var gravid att det var någonting jag önskade att ha hemma. Och för någon månad sen fick jag en. Hur underbar är han inte? Så crosstrainern står i vårt uterum. Perfekt att träna i uterummet, utsikten är oerhört avkopplande plus att det är svalt och skönt. Tidpunkten när jag tränar varierar, det beror oftast på vädret och hur trött jag är. Eric sover i nästan två timmar på eftermiddagen och då brukar jag välja en långpromenad och sen en liten tupplur istället. Och jag älskar att träna på förmiddagen, det ger så mycket ny energi till dagen.