Veronica Wallgren

Storlekskillnad på bebiskläder

Har hållt i plånboken det senaste och inte köpt något till Eric på länge. Bebiskläder är ju så himla fina och det är någonting som verkligen är svårt när man får barn, att hålla i pengarna. Man vill ju köpa allt och man tittar mer på kläder till sitt barn än till sig själv. Men i lördags var jag inne på Kappahl för Eric börjar snart lämna storlek 68 på bodys. Helt galet! Han är en lång kille och hur lång han är får jag vet om två timmar på BVC ;) men det kommer dröja kanske två veckor till han lämnar 68 på bodys men vi kommer snart börja sortera bort dom som sitter lite tajt. Det är ju så olika beroende från vart man har köpt kläderna. Vissa är små i storleken och vissa stora. Beror helt och hållet från butik till butik. Som exempelvis ett par byxor som Eric har från hm som är i 62 drunknar han i och dom bara trillar av och är ju alldeles förstora medan han storlek 68 på byxor från newbie som passar perfekt. Som sagt storlekar är verkligen olika från märke till märke.

Som ni ser på bilden nedan. Båda bodysarna (kan man säga så?!) är från Kappahl. Den ena från kaxs och den andra från newbie. Båda är storlek 74 men bodyn från newbie är mycket större än den från kaxs. Man ser det så tydligt på bilden. Men i alla fall, dessa två fina bodys och en tomtedräkt (perfekt till julen och julkortet) fick följa med hem. Har dåligt med bodys i 74 så passade på när Kappahl hade 25% på barnkläder. Plus att jag hade en värdecheck så hela kalaset kostade 200kr. Sicket fynd! Plus att bodyn med fiskar har jag velat köp länge men nu var den på rea så kunde inte bli bättre!

 
Sämsta starten på veckan

God morgon!

Starten på den här dagen och veckan har verkligen inte varit bra. Eric vaknade mycket tidigare än vanligt och bara skrek. Det avtog lite senare men han kunde inte somna om och sen har det varit så hela morgonen och förmiddagen. Att han har skrikit oavbrutet och sen har det avtagit och så är han jättetrött men kan inte somna. Känner mig galet bitter och trött. Jo visst ibland blir det såhär och det vet man ju men det jag känner mig mest bitter över är att Eric ska vaccineras i eftermiddag. Har redan flyttat den två gånger för att han har varit förkyld så behöver göra det idag. Så det blir verkligen en spännande dag. Först denna starten och sen vaccination på det. Jippi på denna dagen!

Söndagsmys

Efter en dag med höstrensning i trädgården sover bebis och jag och sambon parkerat oss i soffan. Nu blir det nybakad äppelkaka och serien midnattssol på SVT. Brutal och fängslande serie. Stort tips!