Veronica Wallgren

Fotbollsdräkt

I somras hade Libero en kampanj i samband med att det var fotbolls EM. Du kunde då använda dina blöjkoder till att köpa fotbollsdräkter. Jag beställde en med Erics namn och den kommer passa hur bra som helst nästa sommar. Hur söt är den inte?

Snabbvisit till Ullared

Igår när sambon kom hem från jobbet åkte vi till Ullared. Det var bara lite småsaker som behövdes men det är mysigt att åka allihopa. Eric var helnöjd i bärselen och somnade i den och sen när han vaknade var det bara att vända på honom så han fick titta på allt. Han trivs bättre med att vara vänd ifrån mig när han är vaken för han vill se allt som händer runt omkring. Bärselen funkar bäst för oss när vi åker till Ullared då Eric inte tycker om att ligga vaken i vagnen. Vagnen kopplar han till att sova men om han sover i vagnen när vi är inne på gekås så vaknar han lätt då golvet är helt plant och det är svårt att få till skump ;) sen är bärselen mycket smidigare när man vill gå runt och titta, det kan bli väldigt bökigt med vagnen.

Eric bjöd på sovmorgon idag med och en natt där han sov åtta timmar i sträck (lyx!!). Man njuter verkligen dom dagar det inträffar även om det är vädligt vädligt sällan. Idag har vi lite ärenden vi ska göra bl.a. hämta ut ett paket och beställa en åkoåse till vagnen. Hoppas ni alla får en härlig fredag och bra start på helgen!

Dessa små fötter
Eric har aldrig tyckt om att man täcker hans fötter, att man lägger filten över hans fötter. Men när man gör det så fixar han till filten så att fötterna alltid sticker ut. Världens sötaste små fötter <3