Veronica Wallgren

Kosläpp
Imorse efter frukost packade vi in oss i bilen och åkte till Varberg. Vi åkte till en arlagård och tittade på kosläpp. Har aldrig varit på det tidigare och det var riktigt mysigt. Det var en stor gård så vi gick först runt och tittade på dom andra djuren. Sen innan kosläppet var det traktoruppvisning vilket var Erics favorit. Eller ja det och tittà på kalvarna. Eric var jätteglad och ropade titta när traktorerna kom och när vi tittade på kalvarna stod han och vinkade till dom. Så himla gulligt så man smälter. 
 
Sista dagen på föräldraledigheten
God morgon!
Jisses vad konstigt det kändes att skriva den rubriken. Men så är det och på tisdag börjar jag jobba igen och går tillbaka till att jobba heltid. Sambon kommer vara föräldraledig istället och vara hemma med Eric fram till hösten då han börjar på förskolan. Känns helt galet att jag har varit hemma i över ett år och att om lite mer än två veckor fyller Eric 1år. Tjoff sa det. Det har gått galet fort. Men det har varit en helt underbart år. Ett år fyllt av kärlek och nya upplevelser och känslor. Att en sån liten person kan sprida sån glädje och ge oss sån lycka. 
Igår var det superhärligt väder så vi spenderade en står del av eftermiddagen ute med att gunga, leka i lekstugan, blåsa såpbubblor och titta på traktorerna som jobbad Råå åkern. Men idag öser regnet ner och planen är att åka till badhuset efter Eric har sovit på förmiddagen. Perfekt väder för att åka till badhuset. Klockan är bara sju och Erics tempo på morgonen full fart och kryper runt och är jätteglad och vill leka med alla leksaker på samma gång. Det är den bästa stunden på dagen och nu ska jag få i mig morgonkaffet. Bästa koppen på dagen!
Morgonmys