Veronica Wallgren

Göteborg
Vilken härlig helg vi har haft! Efter vi lämnade Eric hos hans syster tog vi tåget till Göteborg. Vi checkade in på hotellet, vi bodde på scandic no 25 och var så nöjda. Superfräscht rum och god frukost! Efter vi hade checkat in begav vi oss till Bellora och åt lunch. Deras pizza är gudomlig! Stort tips! Efter det strosade vi runt, stannade på post hotellet och tog ett glas vin och gick sedan tillbaka till hotellet. Där blev det en liten power nap innan det var dags att göra sig i ordning. Vi hade bord hos Magnus & Magnus men innan det blev det en drink på Pigalles takterrass. Men efter middagen begav vi oss tillbaka till hotellet och stensomnade när klockan var tolv. 
En supermysig helg och vi har verkligen fått tid till att prata om allt och diskutera framtiden men även där vi är nu. Saker som behöver pratas igenom i lugn och ro. Det var längesen jag och sambon hade egentid så det var verkligen behövligt och eget vi hade checkat ut imorse och satt på tåget hem längtade vi galet mycket efter vår lilla kille. En liten kille som hade haft det väldigt mysigt hos sina kusiner och sovit väldigt bra. Lite störande tycker man att det är att han tog sovmorgon där men inte hemma, haha. Varför kan han inte bjuda på det hemma? Haha. Men så mysigt det var att träffa honom och allt hade gått jättebra. Mysigaste helgen på länge och resten av dagen ska vi bara vara hemma och mysa. 
 
#1 - Linda

Vilken härlig helg ni haft.
Jag måste höra med dig om Eric sover bra i sin säng?
Levina sover rent av skit dåligt och det slutar alltid med att hon får komma in och sova hos oss vid 01:30 för det går inte bra att få henne att somna om igen, sen blir det lite så att man hellre tar in henne för att sova hos oss där hon sover kanon och det innebär att vi med får sova, men vi tycker det är lite jobbigt att alltid ha henne inne hos oss.
Har du tips att ge
Kram Linda

Svar: Ja vi har verkligen haft en fantastisk helg :) Eric sover jättebra i sin säng och sover aldrig inne hos oss. Det har hänt någon enstaka gång att jag har tagit in honom till oss på natten men då har han kanske drömt någon mardröm eller haft ont i tänderna. Sovrutinerna tror jag går väldigt upp och ner när dom är små och Levina kanske är inne i en period där hon inte vill sova själv. Jag förstår att det är jobbigt och jag vill att Eric ska sova i sin säng för att man själv vill kunna sova ordentligt. Men det kanske är en period just nu som kommer vända. Men tips jag kan ge är att lägga saker i hennes säng som luktar som er som en t-shirt osv. Sen finns det små "tassar" man kan sätta på sängens ben som gör att du kan vagga sängen. Det kanske kan få levina att somna om? Sen har Eric flera gosedjur i sin säng för att den inte ska kännas så tom. Sem vid dem här åldern ska man ju inte behöva ge dom mat på natten men märker ni någon skillnad om ni skulle erbjuda henne mat på natten, om hon har lättare för att somna om i sin säng då? Jag hoppas att det jag skriver kan hjälpa på något sätt. Man vill ju så gärna och behöver få sova ordentligt på natten. Kram
Wallgren Veronica