Veronica Wallgren

Snart dags att lämna föräldraledigheten bakom
Jisses vad konstigt der kändes att skriva den rubriken och jag är nu inne på mina sista veckor på föräldraledigheten. Jag börjar jobba den 2a maj och har då varit föräldraledig sen den 9e april förra året. Känns helt galet att det har gått så fort och när man gick hem kändes det som att man hade hur lång tid som helst att vara hemma men tjoff sa det och Eric blir ett år (!!!!!) nästa månad. Vår lilla bebis är inte en liten bebis längre. Han är en underbar liten kille med världens charmigaste personlighet och utseende. Hans leende får en att smälta och så fort han skrattar kan man inte låta bli att skratta själv. En underbar kille som älskar att busa som även är liten full i f..  Vi kallar honom rackarunge av en anledning ;)
Jag har ingen ångest över att börja jobba. Jag älskar mitt jobb och mina kollegor och trivs så oerhört bra. Och det ska bli så roligt att komma tillbaka och speciellt nu när det har hänt så mycket. Då vill man ju bara sätta igång och hur underbart det än är att vara hemma så känner man att både jag och Eric behöver förändring. Lite ombyte. Och han kommer få det helt fantastiskt hemma med sin pappa. Men jag har ångest, inte ångest över att börjar jobba. En ångest som är en klump i magen som gör mig ledsen. En ångest över att lämna föräldraledigheten och att vår lilla bebis inte är en bebis längre. Det är den ångesten jag har. Ångest över att det har gått så fort men jisses vilket fantastiskt år det har varit och vi har njutit av varje sekund. Så egentligen kan man säga att jag har ångest över att det har gått så fort, jag hade velat bromsa tiden. Men det ska bli så roligt att börja jobba igen och jag riktigt längtar. Känns helt galet att jag bara är föräldraledig april ut. Men jag jobbar ju bara två månader innan det är dags för semetser. Så en liten mjukstart blir. Och jisses vilken härlig sommar vi kommer ha. Väldig skillnad från förra sommaren när Eric var nyfödd. Denna sommaren blir ett helt annat tempo ;)
Såhär spenderades många dagar förra sommaren i värmen. Babygymmet fick flytta ut och denna sommaren blir det ingen liten kille som ligger still och leker. Jag gissar på att det blir fullt fart ;)