Veronica Wallgren

Våren 2016 vs våren 2017
Jag brukar kika tillbaka i bliggen lite då och då och det är just därför det är så roligt med en blogg. Allt sparas och det är din dagbok och du kan gå tillbaka och tita vad du gjorde förra året vid den här tiden eller för ett par år sen vid den här tiden. Den här listan skrev jag i slutet av april förra året och så såg det ut 2016 vs 2017. 
 
2016
Har våren börjat som du tänkt dig?
Våren har börjat väldigt bra och nu går vi och längtar efter vår efterlängtade bebis som är beräknad i början av maj. Vintern har varit lite utdragen så man har verkligen längtat efter det fina vädret som börjar komma. Hade förväntingar över att våren skulle innehålla vårkänslor och mycket lugn och kärlek vilket jag upplever att den har gjort hittills. 
Hur såg ditt liv ut förra våren?
Förra våren vid den här tidpunkten var jag och två klasskamrater inne på slutspurten i vårt examensarbete. Vi ville slita av oss håret, tappade tålamodet, skrattade och hade fantastiskt roligt, det var en period med många blandade känslor och skratt och glädje genomsyrade hela skrivprocessen. Jag och min sambo bodde i en lägenhet och hade inga planer alls på att flytta och jag var inte gravid. Jisses vad mycket som har ändrats sen förra våren. Examinierad förskollärare, fått fast jobb, flyttat till hus och gravid <3
 
Hur hoppas du att våren blir i år?
Som jag känner nu har vädret ingen betydelse alls. Om några veckor kommer vår efterlängtade son eller dotter och att vi är lyckliga och mår bra är det enda som räknas. Jag hoppas och vet att våren kommer bli fylld med kärlek och många underbara minnen.
Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa vår?
Nästa vår hoppas jag och tror är fylld med glädje och kärlek då vår son eller dotter snart är ett år. Ett år!?! Bara att tänka det känns helt galet och samtidigt fantastiskt. Våra liv kommer vara fyllda med oerhört mycket gläde och kärlek.
Vad är ditt vårplagg nummer ett?
Bomberjackan! (eller ja för i år, får se vad det är nästa år ;) )
Hur förändras musiken du lyssnar på under våren?
Jag lyssnar på samma musikgenres under hela året men det kanske är att det blir lite mer partymusik under våren som följer med in i sommaren. Just nu har jag snurrat in mig på Alessos senaste låt I Wanna Know. 
Har du några särskilda vårprojekt på g?
Börja fixa i trädgården och komma i ordning i trädgården lite mer. 
Vad önskar du dig i vår?
Att vår son eller dotter är frisk och att vi kommer ha en vår full med nya minnen och glädje. 
Föredrar du våren eller hösten?
Jag måste nog säga båda för våren är helt underbar när den precis har börjat och det kommer knoppar och man har hela våren och sommaren framför sig. Men sen älskar jag hösten och just höstmyset. Att det kan vara mycket regn och rusk och man kura upp sig i soffan och titta på film och serier. Hösten kan vara fantastiskt mysig. 
Har du redan några sommarplaner?
Njuta av tiden med vår son eller dotter och ta dagarna som de kommer. Vi har egentligen ingenting inbokat att vi ska åka någonstans vissa dagar eller någon vecka under sommaren. Vi tar det lite som det kommer och det beror ju också på vädret. Vi kommer åka till stranden, träffa familj och vänner och kanske åka någonstans över dagen som tex Borås djurpark. En oplanerad sommar känns fantastiskt skönt. 
 
2017
Har våren börjat som du tänkt dig?
Jag tycker att våren har varit lite seg i år och tycker att hösten/vintern har varit så långdragen men våren har varit lika mysig som jag hade väntat mig. Alla fina dagar har jag och Eric spenderat ute och lekt. Nu när han är lite större är det lättare att hitta på saker ut än vad det var tidigare. Våren har varit väldigt mysig med fix i trädgården, utelek och mellanmål ute.
Hur såg ditt liv ut förra våren?
Förra våren vid den här tiden var jag höggravid och hade ett par veckor kvar til bf och väntade för fullt. Jag gick hemma på gravidpenning och gick och förberedde här hemma för fullt för bebisens ankomst. Allt från att tvätta bebisens kläder till att förbereda mig mentalt. 
Hur hoppas du att våren blir i år?
Jag hoppas att våren kommer bli fantastiskt mysig och det har den ju redan börjat med att vara och det tvekar jag inte på att hela våren kommer bli. Jag börjar jobba näst nästa vecka och då ska min sambo vara föräldraledig Så det blir lite förändring där hemma men jag hoppas och tror att våren fortsätter vara lika mysig som den hittills har varit. Fina dagar (gärna fler) med mys med familjen och härliga utedagar.  
Hur hoppas du ditt liv kommer se ut nästa vår?
Jag hoppas att nästa vår är fylld med lika mycket kärlek och mys som denna våren. En frisk familj som har massa projekt på gång i tärgård och hus. Kanske en semester nästa vår, vem vet?
Vad är ditt vårplagg nummer ett?
Bomberjackan! (håller fortfarande i sig!)
Hur förändras musiken du lyssnar på under våren?
Jag är en "radio" person och lyssnar gärna på hitlåtar på radio och min absoluta favorit just nu är Danny med Super 8 eller Sia (ja alla hennes låtar). 
Har du några särskilda vårprojekt på g?
Vår vårprojekt är att göra klart Erics lekställning och sen hans 1 års kalas! Vår lilla kille (inte så lilla) blir ju ett år nästa månad och det ska firas med dunder och brak. Sen projekt här hemma är att renovera växthuset och måla om lekstugan.
Vad önskar du dig i vår?
Att vi är friska och att det fina vårvädret kommer tillbaka och att vi kan leka och busa så mycket som möjligt ute. Jag önskar även att dagarna inte fortästter gå lika fort, haha.  
 
Föredrar du våren eller hösten?
Jag måste nog säga båda för våren är helt underbar när den precis har börjat och det kommer knoppar och man har hela våren och sommaren framför sig. Men sen älskar jag hösten och just höstmyset. Att det kan vara mycket regn och rusk och man kura upp sig i soffan och titta på film och serier. Hösten kan vara fantastiskt mysig. (samma som förra året)
Har du redan några sommarplaner?
Eftersom jag börjar jobba om två veckor kommer min sambo vara föräldraledig hela sommaren men jag kommer ha fyra veckors semester i juli. Vi har inte någon resa inbokad men vi har lite mini utflykter inbokat så som Borås djurpark osv. Sen kommer vi spendera tid vid stranden och vid sjön, det är någonting jag verkligen längtar till. Att vara på streanden eller vid sjön och bada och leka med familjen. 
#1 - Pauline

Åh vilken rolig lista. Ok om jag lånar och länkar att jag hitta den här?

Svar: Självklart! :)
Wallgren Veronica