Wallgren Veronica

3e dagen av inskolningen
Sambon är inne på de sista dagarna av sin föräldraledighet och har nu inskolning med Eric på förskolan. Inskolningen är hela veckan och sista dagen imorgon. Allt har gått jättebra, han trivs verkligen på förskolan och jag hoppas att det kommer gå bra på måndag morgon när det är jag som lämnar Eric. Jag tror med all säkerhet att det kommer vara väldigt tufft för mig. Men det ska jag inte lägga över på Eric. Jag får hålla det inom mig och i så fall gråta i bilen på vägen till jobbet. Jag kan inte förklara varför det är jobbigt. Han blev plötsligt så stor och börjar på förskolan. Och han ska inte vara hemma med varken mig eller sambon längre. Vår lilla jag menar stora kille. Allt kommer gå jättebra och nu kommer han få massa ny utmaningar, utvecklas för fullt och få leka med flera nya kompisar ❤️
 
En helg med hästarna
Igår på förmiddagen åkte hela familjen till sambons gamla lärare från mellanstadiet och hans fru. Sambon och hans gamla lärare med fru år idag goda vänner och fiskar ibland olönsammas men nu var det ett bra tag sen. Är det inte helt fantastiskt att man har byggt upp en sån fin relation till sina gamla lärare? Sambon syster med familj var även med och killarna åkte iväg och fiskade ett pr timmar och under tiden var vi tjejer och barnen kvar på gården och red och grejade i stallet. Det var flera år sen jag red sist men igår red jag två olika hästar och den andra hästen, Algot och jag hittade varandra och jag kommer absolut åka dit och rIda någon gång framöver. Hade glömt av hur roligt och härligt det är. 
Eric var helt såld på traktorn som stod i ladan och där satt vi en lång stund och flera gånger. Traktorer är Erics favorit och det är så fantastiskt att se hur mycket han verkligen är intresserad för något. Det var även första gången Eric såg en häst på nära håll och han var försiktig men klappade hästarna. På kvällen när killarna kom tillbaka lagade vi middag tillsammans och satt uppe länge och pratade om allt mellan himmel och jord. Så himla härligt att få sitta och lyssna på alla deras minnen som dom har tillsammans. Vi stannade över natten och efter frukost och en till sittning i traktorn begav vi oss hemåt. 
 
Vardagslyx