Veronica Wallgren

Underbart med spillfritt
 I början när man handlade saker till bebisen innan den hade kommit visste man ju egentligen inte om allt man hade köpt skulle behövas eller vad man saknade. Och saker man uppskattar som gör vardagen smidigare har man upptäckt under tiden. Någonting jag älskar är spillfria muggar och flaskor. Eric som älskar att skaka flaskorna och även vända dom upp och ner blir så mycket mindre kladdigt och blött med spillfritt. Men även när man packar ner en flaska med vatten eller annan dricka i flaskan i skötväskan så blir det inte blött överallt. 
Twistshakes spout nappar är spillfria och passar till alla deras flaskor. Eric använder sin nappflaska till både välling och vatten och det är så smidigt att bara byta ut dinappen mot spoutnappen och tvärtom. 
Glöm inte att ni har upp till 40% rabatt på twistshakes sortiment fram till den 31 december kl 23.59 med koden wallgrenveronica30. Så passa på att köp nu de sista dagarna. Klicka här http://twistshake.com/ för att komma direkt till twistshakes hemsida. 
 
Inlägget är i samarbete med Twistshake