Veronica Wallgren

Tisdagsbad
Idag har vi haft en riktig mysdag här hemma. Har fixat och donat, lagat mat, lekt och badat. Som jag har skrivit innan älskar Eric att bada. Han hade gärna badat 24/7 om det gick och blir nästan alltid arg när man tar upp honom ur badet. 
Innan Eric badade satt han på pottan en stund. Köpte pottan för ett tag sen och försöker sätta Eric på pottan några gånger om dagen. Och det är ju inte alltid det kommer någonting. Men Eric satt på pottan medan jag tappade upp ett bad och när jag skulle sätta honom i badet hade han kissat på pottan. Man blir verkligen löjligt stolt. Min stora kille! 
 
Veckans favoriter
Inlägget innehåller adlinks
 
 
 
Bomberjacka (här) / Adidas dress (här) / T-shirt (här)
Pyjamas (här) / Kavat skor (här) / Keps (här) / Joggers (här)
Favoritstället
God morgon!
Även idag bjöd Eric på sovmorgon och vaknade inte från halv åtta, sov från åtta på kvällen till halv åtta imorse utan mat. När sånt här händer så njuter man verkligen till fullo för det är sällan det är långvarigt. Jag trodde inte det skulle inträffa igen efter gårdagen men det tackar vi för!
Här är det full fart och när Eric vaknat går vi alltid ner ull nedervåningen och leker. Det riktigt kryper i kroppen på honom efter att ha legat och sovit i flera timmar och blir alltid överlycklig när man släpper ner honom så han kan krypa runt. Favoritstället just nu är diskmaskinen. Vill gärna vara med när man plockar i och ur disken. När jag plockar ur disken brukar jag låta den den nedersta korgen vara utdragen så han kan stå där och pilla, brukar lämna någon plastssk kvar så han har något att pilla med. För puttar man i den nedersta korgen för att fortsätta med den översta är det nämligen en liten filur som kryper in i diskmaskinen... Han är oerhört snabb med att resa sig upp och dra upp knäna och vips så har han kommit upp.