Veronica Wallgren

Bokhylla till Erics rum
I Erics rum har han själva "rummet" men så finns det ett litet kryp in som jag ska göra till en läshörna/myshörna med massa kuddar och någon typ av säng himmel så att det blir en riktig mysfaktor. Men det finns inte jätte mycket plats i hans rum att förvara böcker så behöver en smidig lösning som inte tar så mycket plats. Antingen hyllor på vägen ni vet med en kant för så att böckerna inte trillar ut eller något stående på golvet som den nedanför från Ikea eller bloomingville. Vill ju att Eric ska kunna plocka själv från böcker, kanske blir både den stående på golvet från Ikea och någon hylla på väggen. Och hur söt är inte tallrikshyllan från Bloomingville med igelkotten?
 
 
 
 
/Bloomingville Här/Ikea Här/Ikea Här/
/Kids Concept Här*/Bloomingville Här/Jabadabado Här*/
 
 
 
 
*Adlinks
Ladda om och komma tillbaka med ny energi

God morgon! 

Gårdagen var intensiv och att se ens barn må dåligt tycker jag är fruktansvärt. Man känner sig så hjälplös men jag kom fram till att han inte är sjuk i alla fall. För igår morse när vi åt frukost så jag en till tand titta fram. Och då känns den sömnlösa natten där Eric skrek till och från väldigt logisk. Han fick sin första tand för två veckor sen och han hade ont då men inte så ont som han hade igår och då hade han ingen feber. Så denna gången var annorlunda bortsett från att Eric hade ont förra gången med och sov dåligt men inte som denna gången. 
 
Gårdagen gick väldigt upp och ner och Eric lekte och busade och på två sekunder kunde det vända till skrik i ren smärta. Stackarn! Han somnade i min famn två gånger och inom loppet på någon minut. Sen satt han i mitt knä och myste nästan hela dagen och även om han mådde dåligt var det fantastiskt mysigt. Han är annars världens spralligaste och aktiva barn så det är inte jätteofta man kan sitta och mysa med honom så. 
 
Igår var det ju måndag och måndagar är en springdag vilket att jag och min svärmor plus svägerska går ut och springer. Jag bar helt slut och sambon frågade om jag verkligen skulle bege mig ut. Men jag kände att det var precis det jag behövde. Få lite luft, komma hemifrån lite och ladda upp med ny energi och komma tillbaka med en ny uppladdning med energi. Och precis så blev det. 
 
Nu återstår det att se hur denna dagen blir men idag är sambon hemma vilket är underbart. En familjedag och om Eric mår dåligt så är det lättare när man är två. Eric bjöd på sovmorgon imorse och istället för att gå upp vid sju så somnade han om och sov till nio. Så sovmorgon var välbehövligt och bådar gott inför dagen. 
 
 Att springa på kvällen i skymningen och mörkret med pannlampan på har blivit en favorit. Finns nog inget mer avkopplande och energiuppladdande just nu. 
Måndagsmys i sjukstugan