Veronica Wallgren

Solsemester med småbarn - vad behöver man ha med sig och tänka på?
Jag och sambon har länge pratat om att vi vill boka en resa och åka på solsemester innan Eric fyller två. Just för att han inte kostar någonting nu (prisskillnaden är ganska stor så fort dom fyller 2år) plus att vi vet inte hur länge det bara är vi tre (nej jag är inte gravid). Så vi vill åka på en semester nu eller ja snart eftersom man inte vet hur framtiden ser ut. Eller ja man vet ju inte ens hur nästa höst ser ut. Så vi bestämde oss att boka en resa i slutet av janauri till Gran Canaria. Vi har valt att åka med TUI (gamla fritidsresor) till deras "egna" lilla by Bahia Feliz. Vi kommer bo på en liten Blue Star anläggning som är gjord för barnfamiljer där Bamse kommer och hälsar på ibland. Ska bli så himla mysigt!
 
Så nu undrar jag, till alla er som har rest med småbarn. Vad behöver man på flyget? Vad behöver man packa ner och vad behöver man tänka på? Kom gärna med tips!
 
 
 
 
Alla bilderna är lånade från TUI
 
#1 - Jessica Högberg

Oj så mysigt! Lan inte hjälpa dej med tips men önskar en underbar resa

Svar: Tack snälla :) Ja, det ska verkligen bli så mysigt :)
Wallgren Veronica

#2 - AnnaSmyckeform

Vad kul med semester! Om han har fastnat för iPad så är det en riktig räddare i nöden. Vi laddade ner favoritklipp från Youtube. Finns ganska många "spel"-appar också som är offline. Men glöm inte hörlurar. Vi köpte ett par barnvänliga som ser ut som ett lejon. De reglerar också ljudet så att det inte kan bli för högt för barnöron. Jag köpte också ett ritblock i resestorlek och tog med några av kritorna hemifrån. Har sett att det finns sorteringslådor med klossar i resestorlek också. Pixiböcker är ju också perfekt om han gillar när ni läser för honom.
Lycka till!

Svar: Tusen tack för alla tips! Hörlurar måste vi skaffa oss :)
Wallgren Veronica