Veronica Wallgren

Midsommarhelgen
Denna helgen som även alla andra helger har bara sprungit förbi och det går lika fort även om det var en långhelg. Midsommarafton spenderade vi hos sambons syster med familj. Vi hade jättehärligt väder på förmiddagen men sen öppnade sig himlen och det regnade resten av dagen. Typiskt midsommar väder eller hur? Man är ju alltid inställd på regn så det är ju bara en bonus om det är fint väder. Det var full dart hela dagen och Eric dansade kring midsommarstången men favoriten var jordgubbstårtan. 
Lördagen blev lugn och igår var min syster och henens sambo här. Vi bjöd på brunch och hade en mysig dag där vi bara umgicks och pratade. Väldigt härlig söndag. 
 
Semesterlängtan
Nu är det bara denna veckan kvar och nästa vecka sen har jag semester i fyra veckor tillsammans med Eric och sambon. Jisses vad jag längtar. Vakna upp till att Eric pratar för fullt i sitt rum, gå upp och morgonmysa och bara få ta dagen som den kommer och en dag i taget. Dagar som denna när det är fint väder och man vet att sambon och Eric är ute och leker och har fullt upp med roliga och mysiga saker gör att man längtar ännu mer. Nu håller vi på och greja för fullt ute i trädgården och mitt nästa projekt är att måla om lekstugan och göra den mysigare inuti. 
Men stor fördel med min arbetsplats är att jag har rullande schema, vilket betyder att jag börjar och slutar vid olika tider varje dag. Så idag stänger jag och slutar halv sex vilket betyder att jag hade sovmorgon imorse och började inte fören halv nio så när Eric vaknade vid halv sju låg vi och drog oss och sen gick upp ich hade en mysig morgon tillsammans. 
 
Underbara helg