Veronica Wallgren

Sjukstugan fortsätter
Trodde att det skulle börja gå åt rätt håll med förkylningen men istället vaknade jag upp och mådde sämre. Febern har anlänt och förkylningen har blivit sämre. Så det finns inte så mycket att säga än att vi har en väldigt lugn och mysig fredag här hemma. Nu får vi hålla tummarna att det vänder snart. 
När barnet sover
Eric sover och jag har hunnit vila en stund. Regnet öser ner och det är perfekt väder att kryp upp i soffan och läsa en stund innan Eric vaknar. Har precis börjat på Cilla och Rolf Börjlinds andra bok, den tredje rösten. Såg deras första bok springfloden som tv serie på SVT och älskade den och att vänta till att denna boken blir serie går inte. Jag är alldeles för nyfiken på vad som kommer hända. 
Sommarlängtan
God morgon!
Igår efter lite ärenden i stan tog jag och Eric en promenad vid stranden i väntan på att sambon skulle sluta jobba. Jag älskar havet och har flyttat från västkusten en gång och dalande det alldeles för mycket så flyttade tillbaka till västkusten. Det är någonting visst med havet och har du alltid bott i närheten av havet eller på kusten är det svårt att komma ifrån det. Men när vi gick längs med stranden längtar man oerhört mycket eftre sommaren. Att om ett ir månader är det varmare och vi kan leka och plaska längs strandkanten. Jisses vad man längtar efter sommaren och värmen. Känns det inte som att denna hösten ich vinter har varit väldigt seg? 
Förkylningsstugan fortsätter här hemma och är fortfarande genomförkyld så ingen babyrytmik denna veckan heller. Hoppas att denna förkylning snart är borta så att vardagen blir som "vanligt" igen. Har ju inte varit på babyrytmiken eller liknande saker eftersom Eric först var sjuk och nu jag. Eric är dock fortfarande väldigt snorig så det är bra att vi håller oss "ifrån" andra så vi inte smittar. Plus att idag har vi ingen bil så det blir hemmamys. Men imorgon blir det nog en sväng till Ullared så att Eric fåt leka i leklandet.