Veronica Wallgren

Förkylningstider
Eric är fortfarande väldigt snorig och nu var det min och sambons tur att bli sjuka. Väldigt typiskt att bli sjuka samtidigt. Kraftig förkylning och feber är det som har flyttat in här och ja man känner sig bitter. Man vill ju aldrig vara sjuk och nät man har ett barn att ta hand om vill man absolut inte vara sjuk. Men man får sova/vila så fort Eric sover och ha lugna dagar och avboka det man har planerat. Man vill ju inte smitta någon annan. Men jag hoppas det går över fort, förra veckan var Eric sjuk hela veckan och vi höll oss borta från andra och nu är jag sjuk så man börjar bli lite rastlös. Men så är det ju, det går i perioder. 
Så förmiddagen har varit väldigt lugn här hemma och är väldigt tacksam över att Eric bestämma sig för att sova till halv åtta imorse istället för halv sju. Snart väntas det lunch och efter det beger vi oss in till stan för lite ärenden och en långpromenad.  Håll tummarna att denna förkylningen snart är borta. 
 
#1 - Days by Johanna

åh krya på er. Typiskt båda blir sjuka samtidigt.

Svar: Tack! Ja det är verkligen typiskt att både jag och sambon är sjuka samtidigt. Det är verkligen mer smidigt om en är sjuk i taget, haha ;)
Wallgren Veronica