Veronica Wallgren

Lördag
God morgon!
Sovmorgon vad är det? Eric bestämde sig för att gå upp kvart över sex och ville inte somna upp. Men jag älskar morgnarna, dom är så mysiga. Eric är alltid på strålande humör när han vaknar. Så under morgonen har lekt och myst framför Alfons Åberg. Tummen upp för SVTplay! Ett av favoritställena att leka i nu är vår ena hall. "Groventrén" eller vad man ska kalla det. Det är den vägen vi går in i huset, på baksidan men det "riktiga" entrén är på framsidan. Men den vägen vi går in är kombinerat hall och tvättstuga. Och Eric älskar att vara där och speciellt att dra ut alla skor från skohyllan och dra runt på tvättkorgarna. Möblerna om lite helt enkelt.
Idag kommer min ena syster och hälsar på, ska bli så mysigt! Men innan hon kommer tänkte jag hinna förbi blomsterlandet en snabbis. Nu är det äntligen daga att pigga upp blomsterlådorna och entréerna med lite blommor och färg! Det piggar uppå när det är såhär grått och tråkigt. Men först frukost och kaffe!
#1 - Linda

Hej
Här hemma fick vi sova till 8 då lillan vaknade vid 6 men hon somnade om bredvid pappan i huset. Så nu har pappan dragit iväg på skoterrally vi skulle ha varit med, men pulkan till skotern var lite trasig så vi vågade inte ge oss ut på långtur med den, med risk för att den går mera sönder, så för mig och lillan blev det hemma häng.
En fråga
Hur länge kommer du gå hemma med Eric? jag ska börja jobba 5 Juni igen har jag tänkt
Kram Linda

Svar: Det låter som en mysig start på helgen :) jag börjar jobba den 2e maj så det är inte lång tid kvar hemma. Min sambo ska vara hemma med Eric till hösten. Känns jättekonstigt att börja jobba eftersom man snart har varit hemma ett år men samtidigt ska det blir skönt att börja jobba. Eric kommer ju ha det helt fantastiskt med sin pappa på dagarna :) kram
Wallgren Veronica