Veronica Wallgren

Öppna förskolan och ny frisyr
Denna torsdagen började vi som alla snara torsdagar att efter frukost så var det dags för öppna förskolan och babyrytmik. Eric älskar det och trivs som handen i handsken. Han kryper runt, kryper iväg och kikar runt, leker och det känns som att han är så nöjd och trivs så bra där och ibland kikar han över axeln och kollar på Mig. Lite som "är du kvar mamma?"  Men det är underbart att se att han trivs så bra och är inte alla blyg. Idag var det även en kompis och hennes son som skulle dit för första gången så det var kul att ses där och låta barnen träffa och leka med varandra på öppna förskolan. Torsdagarna är heliga och eftersom både Eric och jag älskar att åka till öppna förskolan är det en "stående" punkt varje torsdag och är inte någonting vi gärna flyttar på. 
Eric somnade på vägen hem och efter hans tupplur blir det mat och sen snabbt iväg till BVC för 10 månaders (!!!) kontroll. Det blir en lite flängig dag men ibland blir det så. I lördags när jag var hos min syster klippte hon mig. Hon är frisör och mitt hår såg ut som hej kom och hjälp mig. Har inte klippt mig sen Eric var nyfödd. Så ja det är ett tag sen. Så tänkt kombinationen av slitet, hår som har kräkts i och en liten filur som drar i håret bestämde jag för att göra en rejäl förändring och bli av med det långa håret. Så det långa håret försvann och klippte kort. Och Gud vad skönt det känns. Ovant men väldigt skönt!
 
#1 - Marie

Snyggt:) Jag lät sambons syster klippa mig lite i tisdags. Så skönt att få bort slitet hår och kanske minimerar risken åtminstone lite att Cesar drar i det:)

Svar: Tack! Jag håller med dig. Så skönt att bli av med det slitna håret och som du säger set minimerar risken att det dras i ;)
Wallgren Veronica

#2 - Emma

Vilken lyx med en syster som är frisör och bra blev det. Det passade dig verkligen!

Svar: Tack snälla :) blev supernöjd. Ja det är verkligen lyxigt med att ha en syster som är frisör ;)
Wallgren Veronica