Veronica Wallgren

Träna hemma
Jag har alltid varit en periodare när det kommer till träning. Tränar intensivt ett tag och sen tröttnar och lägger av helt och sen efter ett tag tar upp träningen och det är intensivt igen. Men nu har jag hittat en härlig balans i träningen och det handlar nog mest om att jag har valt att träna hemma. Jag är sämst på att komma iväg till gymmet och drar alltid ut på det. Men hemma kan jag inte komma undan. Och eftersom jag är föräldraledig finns det flera tillfällen under dagen när Eric sova att träna en liten stund.
Jag brukar gå ut och springa två gånger i veckan och det gör jag på kvällen när sambon är hemma. Men om jag vill träna på dagen när Eric sover vill jag ha det jag behöver till träningen här hemma. Jag gillar att träna hemma då jag kan anpassa det efter min dag och Erics sömn och behöver inte stressa iväg utan ta det när tillfälle ges. Du väljer själv vilka träningsredskap du vill köpa in och ha hemma. 
Jag anpassar mig så klart efter det jag har hemma men utbudet hemma går ju såklart att utöka. Det jag använder mest hemma just nu är crosstrainern och ett gummiband. Gummibandet är perfekt för olika styrkeövningar och crosstrainern är perfekt för konditionen samt ben och rumpa. Det jag älskar med crosstrainern är att jag kan lägga upp ett pass för dagsformen och Erics sömn. Vill jag träna på förmiddagen när Eric sover 30-60 minuter blir det ett kortare pass eller när Eric sover ca 2 timmar på eftermiddagen blir det ett längre pass.
Vad använder du för träningsredskap hemma?
Ett likande gummiband som det jag har hittar ni hos 24.se som har ett väldigt stort utbud av träningsutrustning som gör din hemmaträning mycket lättare. Du hittar allt från hantlar till gymboll till kettlebells. Nästa inköp till min hemmaträning blir nog ett magträningshjul och en kettlebel. Känner du lite som jag att det är svårt att komma iväg och träna just att det kanske är lite härligare att sitta i soffan tror jag hemmaträning kommer funka lika bra för mig som för dig. En kombination av löpträning ute och crosstrainer/styrketräning inne när Eric sover är den bästa kombinationen för mig. Kika in på 24.se stora utbud av träningsredskap och se om du hittar någonting som passar just dig. En liten stund någon/några gånger i veckan räcker, det behöver inte vara mer. Det viktigaste är att komma igång. 
 
 


I samarbete med 24.se