Veronica Wallgren

Traderafynd
Jag är flitig med att kika in på Tradera och olika köp och säljsidor för att hitta kläder och skor till Eric. Det jag letar efter är nya kläder eller kläder i nyskick som alltså knappt är använda. Och här om dagen busade jag hem en onesie från mini rodini som var i köpt på outlet (därav den trasiga lappen) som varit använd enbart två gånger. Så för ynka 100kr med frakt fick den budas hem och hade idag kommit på posten. Superfin och ser knappt använd ut. Kommer bli perfekt att ha på sig nu i detta vädret när det inte är riktigt lika varmt som det var förra veckan. Onesien är mer blå i verkligheten, har filter på bilden ;) 
 
 
Måndag och ny vecka
Långhelgen och fyra dagar ledigt bara sprang förbi. Men åh vad mysigt vi har haft. Både i fredags och i lördags var vi uppe vid sjön. Eric stortrivs där uppe och sitter och gräver och plaskar vid strandkanten. Jag tog även årets första dopp och satt sedan och lekte och plaskade med Eric. Vi har även haft picknick hemma och Eric har även ätit på McDonalds för första gången. Eric är nu väldigt kräsen med maten och äter helst bara hemlagat. Kanske följderna av att nästan aldrig fått burkmat eller halvfabrikat? Och det han har snurrat in på
nu är potatismos så nu blir det potatismos till det mesta. Det viktigaste är ju att han äter. Men på McDonalds slank hamburgerbrödet och äppleklyftorna ner. Och till det blev det vatten ;) 
Vi hade en väldigt mysig morsdag där vi planterade och fixade i ordning bland pallkragarna hemma. Klippte gräset och köpte färg för att börja måla lekstugan. Det var en riktig fixardag ute igår och jag fixardagen med att klippa gräset. Efter det var jag helt slut och sambon hade fixat räkor till kvällsmat. Så mysigt. Men nu är det måndag igen och jag sitter i personalrummet på jobbet och har rast och dricker kaffe. Hoppas ni alla har haft en härlig helg och bra dyrt på veckan!
 
Långledigt
God morgon!
Dagarna rullar på och flyger fram och bloggen får då komma när det finns tid. De senaste två veckorna har det varit mycket jobb men efter dessa fyra härliga lediga dagarna kommer det bli lugnare. Igår var vi uppe vid sjön på dagen och Eric satt vid strandkanten och grävde och plaskade. Han trivdes så bra där så det blir ett ställe vi kommer hänga mycket på under varma dagar. 
Eric reser sig nu utan att hålla i sig men är fortfarande inte särskilt intresserad av att gå. Det är full fart här hemma och han pratar hela tiden och skrattar. Han älskar att vara ute och blir alltid sur när vi går in. Men dessa dagar när det är varmt undviker vi att vara ute på förmiddagen och går ut när han har sovit förmiddag och ätit, runt ett/två tiden. Idag spelar sambon golf och jag och Eric ska ha en mysdag själva. Att gå från att vara själv med Eric fem dagar i veckan (på dagarna) till att få kanske en dag i veckan själva gör att man uppskattar den tiden ännu mer. Idag bjöd Eric på sovmorgon och jag fick sova till åtta (!!!), har väl hänt två gånger det senaste halvåret. Så nu sitter vi och leker och myser innan vi ska åka och göra några ärenden.