Veronica Wallgren

Måndag och ny vecka
Långhelgen och fyra dagar ledigt bara sprang förbi. Men åh vad mysigt vi har haft. Både i fredags och i lördags var vi uppe vid sjön. Eric stortrivs där uppe och sitter och gräver och plaskar vid strandkanten. Jag tog även årets första dopp och satt sedan och lekte och plaskade med Eric. Vi har även haft picknick hemma och Eric har även ätit på McDonalds för första gången. Eric är nu väldigt kräsen med maten och äter helst bara hemlagat. Kanske följderna av att nästan aldrig fått burkmat eller halvfabrikat? Och det han har snurrat in på
nu är potatismos så nu blir det potatismos till det mesta. Det viktigaste är ju att han äter. Men på McDonalds slank hamburgerbrödet och äppleklyftorna ner. Och till det blev det vatten ;) 
Vi hade en väldigt mysig morsdag där vi planterade och fixade i ordning bland pallkragarna hemma. Klippte gräset och köpte färg för att börja måla lekstugan. Det var en riktig fixardag ute igår och jag fixardagen med att klippa gräset. Efter det var jag helt slut och sambon hade fixat räkor till kvällsmat. Så mysigt. Men nu är det måndag igen och jag sitter i personalrummet på jobbet och har rast och dricker kaffe. Hoppas ni alla har haft en härlig helg och bra dyrt på veckan!