Veronica Wallgren

Adventskalender till Eric
Det finns en hel uppsjö av adventskalendrar att köpa. Jag är alltid sent ute och hade först tänkt att göra en själv. Men det blir nästa år istället. Eric älskar böcker och att läsa så vi köpte en pixi kalendrar till honom där det gömmer sig en pixibok bakom varje lucka. Hans allra första adventskalender, det känns stort. 
(null)

”Titta bok”
Hjärtat smälter och bubblar över när Eric imorse kom med en bok i handen och sa "titta bok" och kom och satte sig i mitt knä så att vi kunde läsa. Underbara unge. När blev du såhär stor? 
(null)

Julpyssel
När Eric sov vid lunch passade jag på att julpyssla lite. Igår köpte vi kottar, ja jag vet det låter helknasigt att säga att vi köpte kottar istället för att gå ut och plocka. Och min syster om du läser detta fåt sig säkert ett gott skratt när jag skrattade åt henne förra julen för att hon hade köpt kottar. Nu var det visst jag som köpte kottar... Men i alla fall, kottar blev det och en flaska med silverspray. Jag tänkte göra en juldekorationer i våran gamla wokpanna som jag numera använder som skål till dekorationer eller fruktskål. Ni vet en sån där gammal fin wokpanna i gjutjärn? 

Och idag fick jag silversprayat kottarna och dom blev verkligen superfina. Måste tillägga att om man ville köpa dom silversprayade var det tre gånger så dyrt än att köpa vanliga kottar och silverspray. Plus att det är lite mysigt att göra det själv. Kottarna kommer sedan ligga i skålen på granris och blandas med lite fejk bär och små julgranskulor. Kommer bli en superfin och julig bordsdekoration. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)