Veronica Wallgren

Baby jogger city tour
Vi har länge kikat runt på en bra resevagn som vi kan ha med oss till Gran Canaria i januari. Först var vi inne på en enkel paraplysulky men sen när vi hade pratat om det några mer gånger insåg vi att det hade varit smidigt och praktiskt med en sulky till vardags. När man ska göra ärenden, när man åker iväg och Eric inte ska sova (sover gör han bäst i sin vanliga vagn). Sulkyn är ju perfekt att ha med sig när man inte behöver ha med sig barnvagnen. Barnvagnen behövs ju egentligen bara när Eric ska sova. Jo visst kan han sova i sulkyn också, men han sover bäst i barnvagnen. Eller ja som vi vet nu. När man är iväg och man har massa packning med sig tar ju barnvagnen väldigt mycket plats. Men på resan kommer han ju få sova i sulkyn. 

Så vi kikade runt länge och vi fastnade för Baby jogger city tour och den blev det. Vi slog till nu när det var nedsatt pris. Den finns i flera olika färger men vi ville ha en svart, stilrent och snyggt. Men vi kommer nog köp till em sittdyna för att den värsta smutsen inte ska hamna på klädseln. 
Superenkel att fälla ihop och fälla ut med bara en hand. En väska att ha vagnen i följde med. Vagnen väger knappt 7kilo så den är väldigt lätt. Vagnen har flera olika lägen och fullt liggläge, lång sufflett och svängbara hjul. Kommer bli perfekt på resan och till vardags. Vi beställde från jollyroom och fick tre dagar efter vi hade beställt. 

(null)
(null)
(null)