Veronica Wallgren

November
Månaderna bara springer iväg och det känns helt galet att det redan är november och att det snart är jul. Jag tycker att den här perioden på året är väldigt mysig. Just att det är mörkare men det här höstrusket som är nu är jag inte lika förtjust i. November är en månad som just nu är relativt oplanerad vilket känns väldigt skönt. De senaste har det varit fullt ös på helgerna så att det som annars är roligt har blivit för mycket. Så november ser nu ut att bli lite lugnare. Vad händer hos oss i november?
  • Vårt lilla hjärta som inte är så litet längre blir 1,5år. Att han redan är 1,5 känns helt galet och att om ett halv får fyller han 2år känns ännu konstigare. Men att se honom utvecklas är helt underbart. Höra hur han pratar mer och mer och utvecklar intresse för olika saker är så himla härliga att vara med och se. 
  • En planerad aw med jobbet nästa fredag. Vi är ett sånt härligt gäng och att ses utanför jobbet ibland är verkligen behövligt. 
  • Planering inför julen och börja köpa lite julklappar så allt inte kommer nästa månad. Brukar alltid ha den tanken men måste erkänna att det sällan blir så...
  • Höstrensa i trädgården. 
  • Spendera mycket tid ute i höstvädret ich ha fantastiskt mysiga dagar tillsammans. 
(null)