Strömavbrott
Efterlängtade fredag! Fredag eftermiddag är nog min favoritstrand på veckan och denna veckan jobbar sambon kväll så jag och Eric har haft fredagsmys själva. Strömmen gick och vi var utan ström i 1,5 timme. Så vi fyllde upp med levande ljus, lekte och sjöng massa sånger. Väldigt mysigt slut på veckan och dagen. Nu har strömmen kommit tillbaka, Eric har precis somnat så nu blir det Idol.
 
Världens nöjdaste unge
Häromdagen hade vi lite ärenden och när det är snabba ärenden där både jag och sambon är med brukar någon av oss stanna kvar i bilen med Eric för att slippa dra ur och sätta i honom i bilen hela tiden. Om det är ett ärende som tar fem minuter känns det lite meningslöst när man har många ärenden att dra ur och i honom. Men när sambon bara snabbt skulle in på apoteket förhöjde vi med och apoteket ligger inne på Coop och vid entrén stod den en traktor. En sån traktor som man lägger pengar i och den åker lite. Men utan mynt på oss satt Eric sär gärna ändå. Han brydde sig inte om att den rörde på sig eller inte. Med tanke på att han aldrig hade suttit i den innan visste han ju inte heller att den kunde röra sig. 
Han höll i ratten och körde för fullt samtidigt som han lät som en bil och ropade ”titta” väldigt glatt. Erics absolut största favoritsak och intresse är fordon och favoriten är traktor. Så tänk er hans min när vi kom in på Coop och såg traktorn. Eric har fått sitta i en riktig traktor och åka med i skördetröskan av grannarna vilket han fullkomligt älskade. Men tänk känslan av att sitta i en traktor som är ungefär lika stor som honom. Världens nöjdaste och lyckligaste unge. 
 
Date weekend
Jag och sambon försöker komma iväg lite då och då vara vi två. Ibland kan det dröja länge mellan gångerna. Men det viktigaste är att det blir av. När man får barn så blir det extra viktigt att rå om relationen till sin partner. Och när man är iväg utan barn känner man att man kommer hem fylld med ny energi. Även om man saknar sitt/sina barn helt galet mycket när man är iväg behöver man komma iväg ibland för att rå om varandra. 
Jag och sambon har varit i Varberg under helgen och bott på Varbergs Stadshotell. Superfräsht hotell men jättefina rum, trevlig personal och fantastiskt god frukost. Eric har varit hos min syster och hennes sambo och haft det supermysigt. Härligt för dom också att få lite egentid. Det är också viktigt. Jag och sambon har njutit till fullo av god mat och varandras sällskap. Vi åt middag på Nami och dit måste ni verkligen gå. Det är en japansk restaurang och maten är löjligt god. Du beställer in flera olika smårätter så det är lite tapas aktigt. Galet gott!