Veronica Wallgren

Magisk helg
I fredags morse bar det av till vår lilla minisemester till Fredrikshamn och badhotellet The Reef. I Göteborg mätte vi upp sambons syster med familj och tog båten över till Fredrikshamn. Vi har spenderat två nätter på badhotellet och sitter just nu på båten på väg hem. Vi har haft en helt fantastisk helg full med bad. Rekommenderar det verkligen, det fanns väldigt många olika pooler, inrett som en regnskog och väldigt effektfullt med fågelkvitter och oväder. Badhotellet var anpassat till barn i alla åldrat pch i badlandet fanns det något för alla. Eric trivdes bäst i bubbelpoolerna och i den delen för de yngsta barnen. 
På hotellet fanns det lekrum och en pirat kom och hälsade på så det hände något hela tiden. Känns som Eric har växt något oerhört denna helgen och han har varit så duktig och man blir så stolt. En helt fantastisk minisemester. 
Sommarfeeling
Idag hämtade jag ut en beställning från H&M och jag är så laddad inför våren och sommarens kläder. Med vissa plagg har jag gått helt utanför min comfort zone och har exempelvis köpt ett par ursnygga blommiga byxor från Vero Moda. I denna beställningen från hm blev det ett pr slitna jeans, en skjorta och nya solglasögon. Jag har kommit in i en skjortperiod och tycker det är så snyggt till jeans och lite instoppat. Min favorit nu under våren. 
Nytt på väggen
Sen vi köpte vår soffa har det känts så tomt på väggen pch tavlor var tvunget att komma upp. I julas när jag var hemma hos en kollega och hon hade en karta på sin hemstad som tavla och jag tyckte det var så fint. 
Jag kikade runt på nätet och hittade min favorit hos Mapiful så den blev det och den sattes upp på väggen idag ihop med lite kort på familj. 
Lägg märke till kamera magneten i soffan <3