Veronica Wallgren

Höstredo
Redan förra hösten spanade jag in dessa skorna till Eric men valde då ett par andra kavatskor som var lättare för honom att gå i. Men nu kunde jag inte låta bli när de var på rea och jag hade en extra rabattkod. Så det blev ett par Kavat Nymölla och dom är verkligen så fina. Älskar kavats skor och Nymölla är min favoritmodell. Kavatskorna kostar ju lite mer så jag brukar passa på när det är rea eller något erbjudande. 
Någon som älskar plåster just nu <3
Tillbaka till rutinerna
Här har det varit lite tomt den senaste som ni har märkt. Och anledningen är helt enkelt att vardagen har kommit igång igen efter semestern och bloggen har hamnat åt sidan. 
Vi har kommit in i rutinerna igen med jobb och förskola. Eric var redo att börja på förskolan igen och säger glatt hej då på morgonen vid lämning och är inte så sugen att följa med hem på eftermiddagen. Men det är ju så det ska vara. Älskar att han trivs så bra på förskolan och det gör ju vi så klart med. Nu har han gått där i ett år och det har gått galet fort. Jisses vad mycket som har hänt under detta året i hans utveckling. Och han känns så stor nu när han inte är yngst på sin avdelning.