Veronica Wallgren

Morgon på vårdcentralen
Idag hängde vi på låset när vårdcentralen öppnade klockan ni för att få kollat och lindat om Erics hand. Vi hade egentligen tid imorgon men tid var så dum plus att omlindingem satt så dåligt så den hade nog inte suttit kvar till imorgon. Vi var först på plats och kom in med en gång, man hinner få gjort mycket när man går upp vid sju ;)
Handen såg väldigt fin ut och nästan alla blåser har torkat, bara några kvar som är vätskefyllda. Så han kommer bara behöva ha bandage ett par dagar till. Och handen såg så fin ut så vi behöver inte komma tillbaka mer. Så himla skönt att det har läkt så fort och att Eric inte har ont. Barns kroppar läkningsprocess är ju fantastisk. Han har inte ont mer och det såg fint ut så då laddar vi för förskola imorgon. 
#1 - Linda

Åh fy det är så jobbigt när de små gör sig illa. Levina trillade ner från soffan och slog huvudet i soffbordet och fick ett relativt stort jack i huvudet och så ledsen hon var och mitt hjärta det slog nog i 110 minst, man blir så himla orolig och ledsen när det händer saker med de små.
Kram Linda
Och krya på Eric

Svar: Ja man blir verkligen så himla ledsen och det skär i hjärtat. Det går så himla fort men som tur är så tål dom väldigt mycket och återhämtar sig väldigt fort <3 kram
Veronica Wallgren