Veronica Wallgren

Personalfest
Igår efter jobbet cyklade jag hem till en kollega och gjorde mig i ordning och hade lite förfest innan vi skulle cykla vidare till chefen. Hemma hos chefen bjöds det på bubbel och sen blev det tipspromenad och femkamp. Det bjöds på supergod plockmat och massa skratt. Har fantastiska kollegor och hela kvällen var fylld med skratt. Idag vaknade jag upp med värk i käkarna efter allt skratt. Tack för en härlig kväll! 
Fotbollsfeber
Igår hade nog ingen missat att den avgörande matchen för Sverige i fotbolls VM spelades. Att det var då det skulle avgöras om Sverige gick vidare eller inte. Vi hade bjudit hem sambons syster med familj. Laddat upp med matchställ och korvgrillning och där emellan blev det massa bad i poolen. 
Öströö fårfarm
Igår efter Eric hade sovit middag åkte vi till Öströö fårfarm som ligger en kvart från där vi bor. Eric var supertaggad och ropade glatt ”åka bä”. Det är så roligt att höra allt fler ord och nya meningar han sätter ihop. Och tycker de låter så gulligt när han pratar om fåren och kallar dom för bä. 
På fårfarmen får man gå in till lammen och fåren och klappa dom och Eric var så duktig och försiktig. Och när vi skulle gå och fika vände han sig om mot fåren och sa ”hej då bä”. Tycker deras koncept är väldigt mysigt just det här att gå runt och titta på fåren, kika lite i gårdsbutiken och sen köpa fika som man får i en korg. Vi brukar åka hit lite då och då och det kostar inget mer än om man skulle fika, handla något eller åka med på lammsafari.