Veronica Wallgren

Date weekend
När sambon fyllde år fick han en övernattning med middag i present av mig. Igår på förmiddagen lämnade vi Eric hos min syster och hennes sambo så begav vi oss vidare till Göteborg. Där blev det lunch på Joe Ferellis och runt strosande i butiker. Sen begav vi oss till hotellet och tog en drink i lobbyn innan det blev en power nap på rummet. 
Halv nio hade vi bord på Bhoga som är en stjärnkrog i Göteborg. Där väntade en 7 rätters middag som var helt fantastisk. En fantastisk upplevelse med många nya smaker och service var perfekt. Superbra ställe som jag gärna går till igen. Imorse väntade hotellfrukost innan vi skulle hämta Eric. Han hade haft fullt upp och lekt och busat i mängder. Nu sitter vi i bilen hem och Eric somnade efter bara några minuter. 
Det som ger lite vårkänslor just nu
 
Eftermiddag på leklandet
Idag har jag och Eric varit lediga och på förmiddagen var vi hemma. Vi tog en lång mysig morgon i soffan och sen blev det lek här inne och även någon timme där vi lekte ute. Efter Eric hade sovit så åkte vi till gekås för att byta en jacka jag köpte till honom igår. Trodde den skulle passa men den var för liten. Så då passade vi på att leka på lekandet som ligger högst upp i varuhuset. Kaxiga killen som först ville sitta i knäet i rutschkanan till sen sitta bredvid och hålla handen till att sen springa upp och sen åka ner i full fart själv. Efter en timmes lek i leklandet var jag helt slut så då begav vi oss till kassan och sen åkte hem. Väldigt mysig start på veckan.