Veronica Wallgren

Långfredag och påskafton
Dom två första dagarna av denna fyrdagarsledigheten har varit väldigt härliga. Igår på förmiddagen var jag och Eric hemma och lekte och efter han hade sovit mötte vi upp en kompis och hennes son plus föräldrar. Vi åkte till en gård i närheten där man kunde hälsa på djuren så som grisar, får, hönor och hästar. Eric älskade det och klappade grisarna flera gånger. En väldigt mysig eftermiddag och vi hade så roligt. 
Idag var sambon ledig så innan lunch åkte vi till min pappa. Där väntade påskmiddag med min ena syster och hennes sambo och min pappa så klart. Har varit en väldigt lugn och mysig påskafton. Vi kom hem vid sex och då blev det lek och mys här hemma innan det var dags att sova. Nu sover Eric och jag och sambon har parlerat oss i soffan. Hoppas ni alla har en härlig påsk. 
Vårskor
Även om det inte är något vidare vårväder ute har vi laddat upp med vårkläder och vårskor till Eric. Så nu har vi det som behövs med ytterkläder och skor. Och igår hämtade jag ut hans vårskor från Footway. Det blev ett par blåa Kavat Fiskeby XC (just nu på rea) så himla fina och kommer vara perfekt nu under våren och sommaren. 
Ni hittar dom här (adlink*)
 
*Inlägget innehåller adlinks vilket betyder att när du köper någonting via länken genererar det annonspengar till annonsören. Inlägget är i samarbete med Footway.  
Favoritdelen i huset
Är helt kär i vår nya soffa och soffbordet. Vardagsrummet har blivit ett helt nytt rum. Idag åkte vi till gekås, sambon och Eric hängde på leklandet och jag köpte inredning till vardagsrummet. Det blev nya kuddar till soffan, ljusfat med doftljus och en liten vas. Är så nöjd och älskar att hänga i vardagsrummet just nu. Nu fattas bara tavlor på väggen. Men det är så roligt att hålla på och greja ich förändra.