Veronica Wallgren

Sommarfavoriter från Vero Moda
Mina favoritplagg just nu kommer från Vero Moda och älskar deras prints som de har nu på sina plagg. Jag älskar deras blommönster. Kommer bli ett besök till Vero Moda nästa vecka för att uppdatera min sommargarderob med ytterligare lite fler blommiga plagg. Något som jag är sugen på är någon av topparna eller kimonon nedan, så himla fint ihop med ett par svarta shorts eller jeansshorts eller ihop med ett par jeans på kvällen om det blir lite kyligare. Eller ett par blommiga shorts och ett linne till? Byxorna som är med i kollaget köpte jag inför Erics 2års kalas och älskar dom, både sköna och snygga så de kommer användas flitigt nu under sommaren. 
Vem gillar inte att vara lite färgglad under sommaren?
Långklänning (adlink) / Kimono (adlink) / Shorts (adlink)
Byxor (adlink) / Klänning (adlink) / Blus (adlink)
 
 
*Länkarna är adlinks vilket betyder att när du köper ett plagg via länken genererar det pengar till bloggaren
Förkylningstider
Förkylningen kom som ett brev på posten och bara slog till. Mådde pyton igårkväll men med tanke på att jag skulle öppna på jobbet idag så åkte jag dit och löste vikarie och åkte hem igen strax innan tio. Gick och la mig med en gång jag kom hem och sov ett par timmar. Man ska inte klaga på värmen men när man har feber och det är varmt inne och varmt ute vet man inte riktigt vart man ska ta vägen. Eric är på förskolan och ska vila och försöka sova lite till innan jag ska hämta honom. 
Trött söndag
Sambon är iväg och golfar hela helgen så i fredags efter jobbet åkte jag och Eric till min pappa och stannade över natten. Igår när vi kom hem så tog vi det lugnt innan vi mötte upp en kompis och hennes son. Där blev det fullt fart och en sväng in till stan och pizza. Jag trodde att det skulle bli sovmorgon imorse då Eric hade kört på till tusen igår men imorse halv sex kom Eric över. 
Förkylningen har kommit och har känt mig febrig och trött så passade på att sova när jag la Eric vid lunch. Vi brukar väcka honom efter en timma då han har svårt att somna på kvällen. Men idag väntade jag till att väcka honom efter 1,5 timma eftersom han vaknade tidigt imorse. Måste tillägga att han oftast vaknar efter en timma så det är inte särskilt ofta vi behöver väcka honom. Men idag var han trött. När jag väckte honom gick vi och satte oss i soffan och han somnade om på mig vilket aldrig händer så förstod hur trött han var. Så jag lade ner honom på soffan och nu ligger han och sover bredvid mig. Det får bli som det blir med läggningen ikväll. Han är ju helt slut så det är klart att han får sova. Plus att sambon är hemma vid sju ikväll så då hinner kanske dom ses och Eric ska inte vara på förskolan förrän vid halv nio imorgon.