Veronica Wallgren

Helgen
Helgen springer förbi även om jag har varit hemma från jobbet nästan hela veckan med ryggskott. Ryggskottet är kvar men betydligt bättre så är tillbaka på jobbet på måndag. Men igår började jag dagen med soffmys med Eric medan sambon tog sovmorgon. Vid nio begav jag mig till Varberg för loppis. En står loppis som hålls en gång i halvåret och består enbart av barnsaker. Så brukar alltid få fyndat kläder till Eric. Och denna gången fick jag fyndat en hel del. Älskar när man kan fynda. Det är den enda loppisen som jag känner att jag måste åka på varje termin. Efter det när jag hade kommit hem begav sig sambon ut på en golfrunda och jag och Eric sov middag tillsammans (så underbart mysigt), åkte sedan och handlade och spenderade resten av eftermiddagen ute i trädgården. Eric körde sin fyrhjuling som han fullkomligt älskar och det blev en hel del lek även i lekstugan och bland alla bodar. 
Imorse var det min tur för sovmorgon, vi tar alltid varsin dag på helgen så båda får möjlighet att få sova lite längre. Eric är morgonpigg och man är glad om han sover till halv sju i alla fall. Det blev en timme i trädgården med trädgårdsskötsel och utelek innan lunch. Sen packade vi in oss i bilen och begav oss ut för att plocka svamp. Eric stortrivs ute och speciellt i skogen. Det blev en väldigt mysig stund i skogen med korvgrillning och svampplockning. En fantastiskt mysig helg helt enkelt. 
Lillkusinen
I onsdags fick min äldsta syster barn så i söndags var vi väldigt förväntansfulla och exalterade över att få träffa honom. Vi hade pratat med Eric innan om bebisen och försökt förbereda hinom lite ni vet det där med att bebisen är liten och man får vara försiktig osv. Och så stolt man blev över honom. Eric hängde på mig och klappade försiktigt på bebisen och sa flera gånger ”titta fot” och var väldigt fascinerad över bebisens små fötter. Underbara Eric vad vi är stolta över dig hela tiden. Du växer upp och blir en helt fantastisk människa. 
Jag sitter här hemma nu med ryggskott som slog till igår och när Eric ser hur ont jag har kommer han fram till mig och säger ”blåsa” och ställer sig bakom mig och klappar på mig och blåser. Du är en fantastiskt fin människa Eric och vi älskar dig så oerhört mycket <3