Veronica Wallgren

Höstkänslor
Vab måndag
Vi har haft en fantastiskt mysig helg då vi i lördags röjde och fixade i trädgården hela dagen. Och igår spelade sambon golf och jag och Eric gjorde lite ärenden. Vi åkte bland annat till Blonsterlandet (både min och Erics favoritbutik) och köpte fina höstblommor. Förra gången blev det även några pumpor. Ska ta lite bilder och visa. 
Men vid lunch ringde dom den Erics förskola då han hade fått hög feber. Så jag åkte och hämtade honom och nu myser vi i soffan med ipaden. 
 
Helgen
Helgen springer förbi även om jag har varit hemma från jobbet nästan hela veckan med ryggskott. Ryggskottet är kvar men betydligt bättre så är tillbaka på jobbet på måndag. Men igår började jag dagen med soffmys med Eric medan sambon tog sovmorgon. Vid nio begav jag mig till Varberg för loppis. En står loppis som hålls en gång i halvåret och består enbart av barnsaker. Så brukar alltid få fyndat kläder till Eric. Och denna gången fick jag fyndat en hel del. Älskar när man kan fynda. Det är den enda loppisen som jag känner att jag måste åka på varje termin. Efter det när jag hade kommit hem begav sig sambon ut på en golfrunda och jag och Eric sov middag tillsammans (så underbart mysigt), åkte sedan och handlade och spenderade resten av eftermiddagen ute i trädgården. Eric körde sin fyrhjuling som han fullkomligt älskar och det blev en hel del lek även i lekstugan och bland alla bodar. 
Imorse var det min tur för sovmorgon, vi tar alltid varsin dag på helgen så båda får möjlighet att få sova lite längre. Eric är morgonpigg och man är glad om han sover till halv sju i alla fall. Det blev en timme i trädgården med trädgårdsskötsel och utelek innan lunch. Sen packade vi in oss i bilen och begav oss ut för att plocka svamp. Eric stortrivs ute och speciellt i skogen. Det blev en väldigt mysig stund i skogen med korvgrillning och svampplockning. En fantastiskt mysig helg helt enkelt.