Veronica Wallgren

Simskola
För tre veckor sedan var det Erics första gång på simskolan. Vi anmälde Eric i somras och tänkte att vi skulle ge det denna terminen för att se vad han tycker om det. Tycker han om det så fortsätter vi så klart, vantrivs han och inte vill åka dit tar vi en paus. Men de två första gångerna var Eric väldigt försiktig och tyckte att vissa saker var obehagliga. Och det är ju inte konstigt, han har ju inte gått på babysim eller liknande och har bara badat hemma, i havet, badhuset ibland osv. 
Men i fredags när det var tredje gången så vågade han mer och mer. Vågade ligga och flyta, försökte dyka från kanten sittandes mm och man blir så himla stolt. Alla övningar vågade han göra och det är kul att man kan se sån skillnad på vara tre gånger. Men på dom här tre gångerna har han ju kommit in i hur det fungerar och har hunnit smälta alla nya intryck. Vi har simskola på fredagar på eftermiddagen. Perfekt och väldigt mysigt avslut på veckan. 
Har ingen bild från simskolan så bjuder på en härlig eftermiddags bild där vi åt glass på Erics favoritplats. Han älskar att sitta på trappan ute och äta glass men just den dagen regnade det så då satt vi precis innanför dörren <3
 
I svampskogen
På jakt efter svamp för ett par veckor sen <3
Lördagen
Sambon är iväg hela helgen så jag och Eric är själva. Så idag tog vi en lugn förmiddag hemma och sen efter Eric hade sovit middag åkte vi hem till svärmor. Måste tillägga att Eric har sovit middag i vagnen ända sen han var mellan 6 månader och ett år här hemma, han har alltid varit väldigt fäst vid vagnen och har inte kunnat sova middag någon annanstan än i vagnen. Men förra veckan berättade dom på förskolan att Eric har sedan någon vecka tillbaka börjat sova på madrass istället för i vagn på förskolan. Stora killen! Och idag när jag sa till Eric att det var dags att sova efter lunchen pekade han på trappan och sa ”sova uppe”. Så vi gick och la oss i hans säng och efter fem minuter hade han somnat. Jisses vad stor han känns. Mysigt också att man ibland kan sova middag tillsammans. 
Men hemma hos svärmor blev det fika pch massa lek. Så när vi kom hem var Eric helt slut så det blev ett bad och sen soffhäng. Eric fick önska middag och han önskade gröt (söta unge) så det blev gröt till middag. Nu sover Eric och jag passar på att kolla lite Netflix innan det är dags att sova. Imorgon bär det av hem till min pappa. 
 Älskar att det är mörkare på kvällen och man kan äntligen börja tända lite ljus och få den där mysiga höstkänslan.