Veronica Wallgren

Tourn
En sak man stöter på så fort man loggar in på sin blogg här på blogg.se är om man vill koppla sin blogg till Tourn. Tourn är ett företag som representerar andra företag som vill använda sig av bloggare för att tipsa om deras produkter. Du skriver alltså sponsrade inlägg. Det kan vara allt från att tipsa om ett visst företag och deras produkter till färdiga kollage med exempelvis kläder som du ska tipsa om. Du får betalt för det du tipsar om och det finns inlägg där du får betalt per inlägg och i kollagen får du betalt per klick men du kan även välja att blogga om olika företag där du också får betalt per klick.
 
Du väljer själv vilka kampanjer du vill ansöka till vilket jag tycker är superbra. Du väljer alltså själv vad det är som du vill tipsa om och jag väljer att tipsa om det jag finner intressant för min blogg och mina läsare. Tourn är helt lagligt och skatt och avgifter betalas och du får den utbetalning när du har passerat 500kr. Det är även tydligt utskrivet att du ska skriva att det är sponsrade inlägg du skriver då du gör reklam för olika företag. Jag tycker det är oerhör roligt att blogga och dela med mig av mina tankar och idéer och tycker att det är roligt med lite extra klirr i kassan. Sen ser jag det också som ett stort plus att kunna dela med mig till mina läser om det jag tycker om samt att snart är jag hemma och är mammaledig och ser det som ett plus att få lite extra klirr i kassan för att tipsa om saker jag tycker om.
 
Om du har blogg.se kan du välja att koppla till Tourn via startsidan när du har loggat in på blogg.se men du kan också registrera dig på Tourn.se.