Veronica Wallgren

Uppdatering från solstolen
Vi befinner oss just nu på Gran Canaria och att byta höstrusket och vinter mot sol och värme kan inte vara mer än underbart. Vi hade lite otur med vädret de första dagarna då det var mulet och kom lite regn men var ändå såpass väder så man kunde vara ute men inget sol och vad väder. Nu är vi inne på dag fyra och njuter av andra dagen vid poolen. Vädret är ungefär som svensk sommar, mellan 18-20 grader. Perfekt temperatur när man reser med små barn. Temperaturen är alldeles lagom för Eric pch just nu blåser det en del så det blir inte den där riktiga hettan. Vi njuter för fullt och Eric tycker at livet är underbart. Han springer runt och ler och skrattar hela dagarna och känns som världens lyckligaste unge. 
Flygresan hit gick över all förväntan, jag trodde att Eric skulle somna vi starten eftersom vi hade gått upp tidigt men det gjorde han inte. Han varierade mellan mitt och sambons knä, åt och lekte med leksaker och tittade på Ipaden. Han somnade när vi hade 1,5 timme kvar och somnade efter lite vaggning i min famn. Då var det en väldigt trött unge som skrek och var övertrött så det var inte så att han lite lätt harmoniskt bara somnade i min famn. Med kanske max 15 minuters gnäll/skrik av en 5 timmar lång flygresa ska vi absolut inte klaga. 
Nu ska jag fortsätta njuta av solen och sola lite medan Eric sover. Sen blir det lek och bus vid poolen. Ska knåpa ihop en liten lista med bra saker att ha med när man reser med små barn samt lite praktiska tips som har varit lifesavers för oss. Mem det blir när vi har kommit hem.